Home

/

producten

Birkenstock sandalen dames

Birkenstock sandalen

De wereldberoemde Birkenstock sandalen staan bekend om het prettige draagcomfort en stevigheid. Nadat je de sandalen of slippers een tijdje gedragen hebt, gaat de kurken zool zich helemaal naar je voeten vormen. Wil jij hippe en modebewuste sandalen en zeker weten dat ze lekker lopen? Dan kies je voor Birkenstock sandalen en slippers! Met deze keuze zit je elk jaar weer goed. Comfort en stijl gaan bij Birkenstock sandalen hand in hand!

Birkenstock sandalen voor dames 

De populariteit van de Birkenstock sandalen begon eigenlijk onder de dames waarbij al snel het comfort werd ontdekt. Vooral in de zomer heb je soms van die warme dagen dat je helemaal geen zin hebt om schoenen te dragen, maar wel lange afstanden moet afleggen of lang moet staan. Juist dan zijn de Birkenstock sandalen ideaal voor dames!

Birkenstock sandalen zijn met heel veel kledingstijlen te combineren en je kunt zonder pijn in je voeten te krijgen en een glimlach op je gezicht de deur uit! Ben jij nog op zoek naar de perfecte sandalen voor je outfit? Bij Ziengs kan je een heleboel verschillende Birkenstock sandalen voor vrouwen vinden in alle kleuren van de regenboog!

Birkenstock Kairo Sandalen

Op zoek naar het perfecte voetbed? Dan ben je - zoals je weet - bij Birkenstock sowieso aan het juiste adres. Maar zoek je nu ook nog een slipper met extra ondersteuning? Dan zijn de Birkenstock Kairo sandalen perfect voor jou. Het draagcomfort is ontzettend fijn doordat je extra ondersteuning bij je hak hebt. Hierdoor kan je nog langer op deze zomerschoenen lopen. De metalen gesp kan je gemakkelijk verstellen waardoor het geschikt is voor elke voet. Door de verstelbare gesp is deze sandaal ook erg geschikt voor een brede voet. Met de stevige rubberen zolen ben jij klaar om met jouw Birkenstock Kairo sandalen een lange wandeling te maken. 

Birkenstock sandalen Arizona

Populair bij de dames sandalen zijn de Birkenstock Arizona sandalen. Deze sandalen zijn voorzien van een comfortabel kurken voetbed met een fijn laagje suède. Door de twee brede banden met verstelbare riempjes zijn de Arizona Birkenstock sandalen af te stellen aan de breedte van de voeten.

Loop je liever op slippers? Bijvoorbeeld op vakantie lopen mensen graag de hele dag op dames slippers. Dan heb je vast ook kennis gemaakt met de beruchte blaren net naast je grote teen en andere tenen. Heel vervelend en misschien wel een domper op je vakantie. Kies daarom voor de Birkenstock Arizona! Door de brede banden blijven je tenen heel en heb je toch alle vrijheid van een slipper.

Birkenstock sandalen bruin 

Bruine Birkenstock sandalen zijn één van de populairste kleuren binnen het Birkenstock assortiment van Ziengs. Ook zijn deze sandalen voor zowel vrouwen als mannen gemakkelijk te combineren. De sandalen en slippers zijn er in verschillende modellen, zoals een van onze favorieten als de Madrid, Gizeh, Mayari en Arizona. Pas je liever je outfit aan op witte Birkenstocks? Of liever een vrolijk printje voor in de zomer? Geen probleem! Bij Ziengs hebben we nog veel meer dan alleen bruine Birkenstock sandalen.

Birkenstock Tulum sandalen

Maak kennis met de Birkenstock Tulum sandalen. De perfecte aanvulling op elke zomerse garderobe. Of je nu een dagje gaat winkelen, een wandeling maakt of gewoon op zoek bent naar comfortabele, luchtige sandalen. Deze Birkenstock sandaal heeft het allemaal. De Tulum sandaal heeft een sportieve uitstraling met een casual look. Hierdoor is het gemakkelijk te combineren met verschillende outfits. De bovenkant van zacht suède voelt prettig aan op de huid en ziet er chique uit. De binnenkant van de sandaal is ook gevoerd met suède, wat zorgt voor extra comfort en ademend gevoel. De Birkenstock Tulum sandaal biedt maximaal comfort en ziet er daarnaast ook nog eens heel erg trendy uit. Deze sandaal is geschikt voor de smalle tot brede voet. Welke Birkenstock is jouw favoriet?