Home

/

producten

Sandalen dames

521producten

Is het alweer tijd voor sandalen, dames?

Sandalen, dames: is het eigenlijk niet altijd die tijd van het jaar? Als de zon begint te stralen en de temperaturen stijgen, krijgen we natuurlijk sowieso al de neiging om onze gesloten schoenen in te ruilen voor een luchtig paar. Maar eigenlijk zijn sandalen niet alleen perfect voor zomerse dagen; ze zijn ook de ideale keuze voor bruiloften en andere feestjes, zoals rond het kerstseizoen. Of je nu een strandwandeling maakt of losgaat op de dansvloer, met de juiste sandalen straal jij op ieder moment van het jaar. De leukste sandalen voor dames shop je bij Ziengs!

De mooiste sandalen: dames houden van déze merken!

Als het op sandalen voor dames aankomt, zijn er enkele merken die al talloze vrouwenharten hebben veroverd. Teva damessandalen zijn bijvoorbeeld stoer en praktisch, met hun brede bandjes en vaak opvallende patronen en kleuren. Ecco sandalen zijn er voor de dame die graag voldoende ondersteuning voor haar voeten krijgt, maar die ook echt een statement wil maken.

Zoek je juist een supervrouwelijke sandaal, bij voorkeur met een hakje en mooie ronde vormen? Dan wil je zeker eens bij de Gabor sandalen kijken! Voor een bijzondere kurken zool kies je voor sandalen van Panama Jack, en voor sandalen met de echte ‘arch fit’ voor Skechers.

Dus, of je nu uit bent op een sportieve look, een trendy design of een tijdloze klassieker, de merken in het assortiment van Ziengs hebben het allemaal. Want wij snappen het wel: zoveel dames, zoveel sandalen!

Welke kleur sandalen kies jij?

Sandalen voor dames zijn verkrijgbaar in een regenboog aan kleuren, net zo fleurig als dat zomerseizoen waar we altijd zo naar uitkijken. Natuurlijk kun je gaan voor klassieke zwarte sandalen, maar een paar verfrissende witte sandalen kan juist op de zonnige dagen een echte eyecatcher zijn!

Voor een optie die helemaal opgaat in je look, voor een paar ellenlange benen, kan een paar leren sandalen in je eigen huidskleur echt een uitkomst bieden. Een paar bruine sandalen zal zeker prachtig staan bij jouw kleurtje!

Wil je tot slot echt eens stralen op een feestje? Met gouden sandalen ben jij de ster van de show. Wat je ook kiest, schitteren zul jij gegarandeerd in een paar van onze sandalen voor dames.

Een extra vrouwelijk paar: sandalen met hak

Wil jij je vrouwelijkheid extra benadrukken? Misschien is het dan een idee om wat meer de hoogte in te denken! Sandalen met hak, zoals een fijn hakje, een vollere sleehak of zelfs een trendy plateauzool, geven jou die verhoging die jij zoekt. Deze details voegen net dat beetje extra toe aan je look en geven jou het vertrouwen om de wereld te veroveren. Of het nu gaat om stappen in de stad of om een romantische date, met een paar vrouwelijke sandalen met hak zijn dames klaar voor elke gelegenheid.

Heerlijk op pad met wandelsandalen

Sportieve dames kunnen juist hun hart ophalen bij onze wandelsandalen. Dit zijn sandalen van merken als Skechers, Ecco en Teva die veel steun en comfort bieden dankzij hun dempende voetbed en stevige zool. Zo houd je goed grip op alle terreinen! Enne, wandelsandalen suf? Zeker niet! Met hippe kleurtjes en printjes zijn ze ook ideaal te dragen tijdens een citytrip of middagje winkelen. Ook influencers worden overal in deze comfortabele stappers gespot, dus kies vooral ook voor comfort en ga eens voor een paar wandelsandalen.

Sandalen: dames shoppen ze bij Ziengs

Waar vind je al deze prachtige sandalen? Dames shoppen ze natuurlijk bij Ziengs! Plaats je je bestelling vandaag? Dan is de kans groot dat je jouw sandalen morgen al in huis hebt. Bovendien is verzending gratis vanaf €39,99.

Twijfel je over de maat of het model? Geen zorgen, je kunt de sandalen altijd passen voor je je beslissing maakt – of dat nu bij ons in de winkel is, waar ons personeel graag voor je klaarstaat, of juist in het comfort van je eigen huis. Retourneren is heel eenvoudig, dus daarover heb je sowieso niets te vrezen!

Ziengs maakt het shoppen van trendy sandalen eenvoudig, snel en leuk. Waar wacht je nog op? Laat die zomerse vibes maar komen en bestel dat paar nieuwe sandalen, dames!