Home

/

producten

Pumps

Pumps: de absolute musthave voor iedere dame

Pumps zijn nu eenmaal dé absolute musthave voor iedere dame, en deze elegante schoenen mogen zeker niet in je garderobe ontbreken. Want stel je eens voor: heb je een feestje? Moet je naar een bruiloft? Zit er een spannende date aan te komen? Dan zijn pumps jouw go-to, toch? Die van ons in ieder geval wel!

Pumps maken iedere outfit helemaal af. Door de open pasvorm zijn ze relatief understated en onopvallend, terwijl je met kleuren en een extra hoge hak ook juist voor een superuitdagende en bijzondere look kunt gaan. Bijkomend voordeel: je krijgt er eindeloos lange benen van, voor een prachtige, vrouwelijke touch. Zoek jij dus nog een paar feestelijke schoenen? Kies dan zeker voor een paar waanzinnige pumps. Bijvoorbeeld een paar in het zilver doen het erg goed bij feestdagen!

Wat verstaan wij onder pumps?

De begrippen ‘pumps’, ‘hoge hakken’, ’hakschoenen’ en ‘high heels’ worden soms door elkaar gebruikt, maar eigenlijk zijn niet alle hakken pumps, om zo maar te zeggen. Op de pagina waar je nu bent, vind je alleen klassieke pumps: open schoenen met een hoge hak die gevormd zijn naar de voet en die meestal een heel minimalistische uitstraling hebben. Maar: pumps met een lage hak of met blokhak zijn óók gewoon pumps, daar hoeven ze niet per se een naaldhak voor te hebben (hoewel het grootste deel van de schoenen op deze pagina dat wel heeft).

Tijdloze en trendy pumps in alle kleuren

Bij Ziengs vind jij een uitgebreide collectie van zowel tijdloze als trendy pumps in zwart, wit en alle kleuren van de regenboog! Natuurlijk zijn zwarte pumps altijd een klassieker onder je mooie jurkje of pak, maar ook beige en cognac pumps zien er ontzettend chic uit – als een Romeinse godin op blote voeten. Of ben jij toch een echte vamp die zichzelf graag gezien maakt in een sexy rood paar pumps? Wat voor dame jij ook bent, met onze diverse kleurenopties kun jij eindeloos blijven mixen en matchen, zodat jouw outfit altijd die finishing touch krijgt die zij nodig heeft. Van eeuwig elegant tot modieus en hip, al deze pumps shoppen dames bij Ziengs!

Zoek je comfortabele pumps om uren in te shinen?

Comfort en stijl gaan bij Ziengs altijd hand in hand. Als jij op zoek bent naar comfortabele pumps die lekker lopen en waar jij urenlang op kunt shinen, nou, dan moet je zeker bij ons zijn! We snappen helemaal dat het als een ware kunst kan voelen om een hele avond op zo’n paar hoge hakken door te brengen, dus geven we je graag wat tips.

Niet zo ervaren met op hakken lopen? Begin dan eens met pumps met een lage hak, zodat je voeten kunnen wennen. Ook pumps met blokhak kunnen wat prettiger zitten, doordat je enkels op die manier wat meer ondersteuning krijgen. Plateau pumps, of sleehak pumps, hebben eigenlijk hetzelfde effect. En tot slot kan het helpen om te kiezen voor pumps met bandje/enkelbandje, aangezien die wat beter blijven zitten.

Bij het shoppen naar pumps is passen altijd essentieel. Kom dus vooral eens langs bij ons in de winkel, of plaats een wat grotere bestelling om te zien in welke pumps jij je comfortabel voelt. Tegen een kleine betaling kun je bij ons altijd binnen 30 dagen retourneren; ideaal dus!

Andere schoenen met hak, of juist liever géén hak?

En ja, bij Ziengs begrijpen we ook dat niet iedereen fan is van hakken, zelfs als je het gevoel hebt dat je eigenlijk wel pumps zou moeten dragen. Maar geen nood: bij ons vind je ook meer dan genoeg damesschoenen met en zonder hak die prachtig onder iedere outfit staan. Zo hebben we muiltjes, espadrilles, enkellaarsjes voor dames, ballerina’s (ja, eigenlijk pumps zónder hak!) en natuurlijk ook gewoon sneakers voor dames. Want ja, soms hebben we gewoon zin om te doen wat we zelf willen.

Pumps: dames shoppen ze bij Ziengs!

Zit dat feestje eraan te komen en ben je bang dat je je pumps niet op tijd in huis hebt? Bij Ziengs is dat nergens voor nodig! Sowieso kun je altijd langskomen in een van onze 80 winkels verspreid over heel Nederland, maar vóór 23:00 uur bij ons besteld is ook nog eens vanavond verzonden. Dat is nog eens lekker makkelijk! In de praktijk zal dat vaak betekenen dat je ze al binnen één werkdag in huis hebt. Ook op tijd voor die last-minute date, dus. En passen ze toch niet goed? Binnen 30 dagen kun je bij ons altijd retourneren. Shoppen zonder spijt, zo zeggen we maar. Dus, waar wacht je nog op? Slimme dames shoppen hun volgende paar pumps bij Ziengs!