Home Dames Pantoffels


Gabor Pantoffels dames

Gabor pantoffels

Wist je dat het Duitse merk Gabor al in 1946 begon met de productie van pantoffels? Deze pantoffels werden gemaakt van oude autobanden. Hierna begonnen ze al snel met het maken van schoenen en groeiden ze uit tot een van de grootste schoenenfabrikanten in Europa. Tegenwoordig wordt het merk Gabor verkocht in meer dan 60 landen. Bij Ziengs hebben we niet alleen een ruim assortiment aan Gabor damesschoenen maar vind je ook Gabor pantoffels! Fijn voor de koudere dagen of gewoon voor een ultiem comfortabel gevoel in huis.                  

Gabor pantoffels dames

Dames, we weten allemaal hoe fijn het is om na een lange dag thuis te komen, je schoenen uit te trekken en je voeten te verwennen met een paar zachte pantoffels. Gabor begrijpt dit en hecht veel waarde aan kwaliteit en comfort. Dat zie je dan ook terug bij de Gabor pantoffels voor dames. Zo hebben ze allemaal een uitstekende pasvorm, lopen ze erg comfortabel en houden ze je voeten optimaal warm. Binnen de Gabor pantoffels voor dames heb je de keuze uit instappers en ballerina’s. Niet geheel onbelangrijk, de Gabor pantoffels voor dames zijn pantoffels waarin je gezien mag worden!                 

Gabor pantoffels kopen

Enthousiast geworden? Twijfel niet en koop jouw nieuwe Gabor pantoffels online bij Ziengs! Wanneer je vandaag bestelt, dan is de kans groot dat je ze morgen al in huis hebt. Wil je eerst meer weten of heb je vragen aan ons? Onze klantenservice helpt je graag verder!  

