Home

/

producten

Dames pantoffels

79producten

Pantoffels voor dames: nooit meer koude voeten

Heb jij al een paar fluffy pantoffels? Dames met chronisch koude voeten hoeven hiermee in ieder geval nooit weer kou te lijden! Bij Ziengs hebben we een uitgebreide collectie van kwalitatief hoogwaardige pantoffels, sloffen en huisschoenen die jouw voeten heerlijk warm houden. Zeker als je geen vloerverwarming hebt en je huis nu niet bepaald goed geïsoleerd is, is dat in onze ogen een absolute must! En het mooie is wel: deze sloffen zijn niet alleen praktisch, maar zien er ook nog eens stijlvol uit. Bij Ziengs vinden jullie sowieso de leukste pantoffels, dames!

Met deze pantoffels stappen dames bíjna de deur uit!

Van hedendaagse pantoffels zou je soms bijna niet meer zeggen dat het eigenlijk huisschoenen zijn. Ze zien er zo leuk en trendy uit, die wil je toch bijna aan de wereld showen? Doe dát misschien maar niet, want daar zijn ze niet exact voor ontworpen, maar we snappen het gevoel helemaal.

Maar hé: of je nu thuiskomt na een lange werkdag of gezellig op de bank wilt relaxen, dat is waar onze pantoffels voor dames ideaal voor zijn. Hun zachte materialen voelen heerlijk warm aan en je gezin zal je er nooit van beschuldigen dat je er niet modieus bijloopt! Natuurlijk ook perfect voor een gezellig avondje met vriendinnen, heerlijk met een wijntje erbij. Dat is hoe groot fan wij zijn van onze dames pantoffels!

Stevige pantoffels voor dames met zool

Stevige pantoffels voor dames met zool zijn de oplossing voor wie op zoek is naar extra ondersteuning. Bijna al onze sloffen hebben sowieso een stevige rubberen zool, die niet alleen grip biedt tijdens het lopen, maar die het ook mogelijk maakt om eventjes de tuin in te stappen als dat nodig is. Heel praktisch, en met heel stevige zolen, zijn de dames pantoffels van Birkenstock. Die hebben een eigenzinnige stijl, terwijl je er eigenlijk overal wel op heen kunt lopen. Ideaal, toch? 

Dames pantoffels met voetbed: orthopedisch verantwoord

Is het voor jou van belang om orthopedisch verantwoorde schoenen te dragen, die je altijd voldoende ondersteuning bieden? Dan hebben wij goed nieuws, want in ons assortiment vind je ook dames pantoffels mét voetbed. Waar de meeste sloffen van binnen én buiten vooral zacht zijn en niet per se veel steun geven, zijn deze huisschoenen ontworpen om je voeten op ieder moment te ondersteunen.

Trouwens, je hoeft niet alleen om medische redenen te kiezen voor een paar sloffen met voetbed! Een ander groot voordeel hiervan is namelijk dat ze je voeten ook op de allerkoudste dagen beschermen tegen de kilte die uit je vloer opstijgt – zeker als je geen vloerverwarming hebt. Dat is dus een win-win-situatie voor iedereen!

Wat is jouw favoriete kleur?

Natuurlijk is stijl net zo belangrijk als comfort. Daarom is een vraag die je jezelf zeker moet stellen bij het kiezen van een paar dames pantoffels: welke kleur zou ik graag dragen? Anders dan gewone schoenen hoef je sloffen niet echt met je outfits te matchen (tenzij je dat graag wilt), dus dan gaat het er meer om welke kleur jouw hart sneller laat kloppen. Een paar bruine pantoffels kunnen heel elegant en neutraal zijn, maar hoe leuk is het om bijvoorbeeld lieve roze pantoffels te dragen? Of opvallende rode, voor de kerstdagen? Wij houden je zeker niet tegen!

Warme sloffen: dames zweren bij déze merken!

Zoek je toch echt vooral een paar warme sloffen? Dames zweren bij de merken uit ons assortiment! Wat dacht je bijvoorbeeld van de ongeëvenaarde warmte van Warmbat pantoffels, die gemaakt zijn van superzachte materialen en verkrijgbaar zijn in trendy designs? Of ervaar het comfort van Rohde dames pantoffels, met een zeer comfortabel voetbed en stevige rubberen zool. Voor dames die gaan voor stijl én comfort bieden we ook trendy pantoffels van Skechers, met hun bijzondere looks en focus op ergonomie. Welk merk kies jij?

Ga jij voor dichte of juist voor instappantoffels?

Wat is er nu gemakkelijker en fijner dan een paar instappantoffels voor dames? Zet ze klaar bij de voordeur en trek je schoenen bij thuiskomst na een lange dag snel uit, dan stap je zo in je heerlijk warme sloffen. Net zoals je dat zomers doet met je slippers of sandalen

Aan de andere kant zijn dichte pantoffels misschien het fijnst voor die echt koude dagen, omdat ze je hele voet lekker warm houden. Doordat ze helemaal aansluiten en je voet isoleren, komt er geen hintje kou meer naar binnen. Blije en warme voeten gegarandeerd!

Zoek je fijne pantoffels? Dames shoppen die bij Ziengs!

Shop jij jouw perfecte paar dames pantoffels het liefst gemakkelijk en snel online? Dan is Ziengs jouw winkel! Voor 22:00 uur besteld is morgen in huis, en bij bestellingen vanaf € 39,99 profiteer je ook nog eens van gratis verzending.

Onze klantenservice helpt je graag als je nog vragen hebt! Neem online of telefonisch contact met ons op, of kom eens langs in de winkel – dan kun je al die sloffen ook direct in het echt passen. En, beslissing al gemaakt? Bestel dan maar snel die warme pantoffels, dames!