Home

/

producten

Dames Panama Jack

68producten

Panama Jack collectie voor dames

Bij Ziengs Schoenen vind je een groot aanbod Panama Jack damesschoenen. Ben jij op zoek naar stoere schoenen van hoogwaardige kwaliteit, waar je lange wandelingen op kan maken? Binnen de collectie Panama Jack voor vrouwen vind je dan zeker weten het perfecte paar voor aan jouw voeten! Het leer ademt en is waterafstotend en de zolen zijn flexibel, sterk en slipvrij. Deze stevige schoenen zijn daardoor ideaal voor bijvoorbeeld een fijne boswandeling of een dag erop uit in de stad.

Panama Jack damesschoenen

De Panama Jack damesschoenen bestaan uit verschillende modellen. Fijne hoge laarzen zijn bijvoorbeeld te vinden in de Panama Jack Bambina laarzen collectie. Deze schoenen zijn lekker warm, hebben een stoere look en zijn ideaal voor de wat koudere herfst- en winterdagen. Ben je vaak buiten maar heb je dan last van koude voeten? Koop dan gauw deze Panama Jack Bambina laarzen, die houden jouw voeten én onderbenen lekker warm.

Panama Jack dames zwart

Wil je mooie Panama Jack schoenen in de kleur zwart kopen? Ook daar zijn er een heleboel van te vinden! Koop robuuste Panama Jack enkellaarzen met een laag hakje, of een eleganter exemplaar met een hogere hak. Een aantal zwarte schoenen voor dames zijn voorzien van imitatiebont of schapenwol, wat de schoenen lekker warm en zacht maakt! Ook zijn er zwarte Panama Jack dames boots te koop bij Ziengs. Dit zijn stoere korte laarzen voor stoere dames. De boots zijn vaak ter decoratie voorzien van riempjes, leuke details zoals een imitatiebont randje die omgeslagen kan worden.

Panama Jack dames online

Wil jij de mooiste Panama Jack dames online kopen? Zoek dan niet verder, bij Ziengs.nl vind je een grote diversiteit aan damesschoenen van Panama Jack. Filter bijvoorbeeld op de kleur cognac, groen, zwart of grijs en koop gauw jouw perfecte paar in je favoriete kleur. Er is voor ieder wat wils, dus bekijk gauw de collectie en scoor een van de comfortabele Panama Jack schoenen die al jouw outfits een stoere twist geeft! Naast de collectie voor vrouwen, is er ook een mooie collectie voor heren en kinderen te koop bij Ziengs. Kijk gauw bij de verschillende categorieën en scoor mooie Panama Jack schoenen voor het hele gezin!