Home Dames


New Balance dames

Soms ben je toe aan een paar leuke sneakers. Met de New Balance voor dames geef jij je outfit precies wat het nodig heeft. Door de stijlvolle en sportieve uitstraling zijn de sneakers bij ontzettend veel outfits te combineren. Vroeger, rond 1906, focuste New Balance zich alleen op het ondersteunen van voetproblemen door het maken van perfecte inlegzolen, net als de Björn Börg dames sneakers.

Naast de trendy look zijn de sneakers van New Balance ook super functioneel. Dit komt vooral door de goede ondersteuning bij de enkels, de zool met extra veel grip en ventilerende materialen. Door deze unieke eigenschappen zijn de New Balance voor dames razend populair geworden!  

New Balance dames sneakers

Dames sneakers van New Balance  vallen niet alleen in de smaak bij het gewone publiek maar topsporters zijn ook zeer content met deze toppertjes. Wist je dat het Olympisch team van Ierland tijdens de Olympische spelen in Rio 2016, het eerste en enige team was dat door New Balance gesponsord werd? En wat dacht je van Nederlandse topatleten Lisanne en Laura de Witte, die beide een samenwerking aangingen met New Balance: “Niet alleen hun prestaties in het veld zijn geweldig, ook de winnaarsmentaliteit en welwillendheid passen perfect bij het merk New Balance”, vertelde de woordvoerder van het sneaker merk New Balance over de dames.

Vind je New Balance wel heel mooi, maar passen deze niet helemaal bij je voeten? We geven dan als tip eens te kijken bij de Gabor sneakers, deze sneakers zijn ook erg flexibel en geven je voeten extra ondersteuning. Vind je dat ene paar New Balance nou zo mooi en moet je ze toch echt hebben? Dan willen wij jou helpen om de perfecte New Balance sneakers voor dames te vinden.

