Home

/

producten

Tamaris dames laarzen

Tamaris laarzen voor dames

In onze Tamaris laarzen collectie vind je de allermooiste exemplaren! Van casual schoenen tot feestelijke en elegante modellen. Het Duitse merk staat bekend om het ontwerpen van stijlvolle, trendy en tegelijkertijd zeer comfortabele schoenen voor dames. Ons assortiment Tamaris dames laarzen bestaat uit korte en hoge laarzen, met hak of zonder en in tijdloos zwart of met een hippe slangenprint. Er zijn laarzen met een smalle schacht en Tamaris laarzen met een brede schacht. Voor elke vrouw is er wel een fijn paar dames laarzen van Tamaris te vinden. Kwaliteit en trends komen hier samen, en dat betekent heel veel blije vrouwen!

Tamaris overknee laarzen

In onze collectie vind je supermooie en elegante Tamaris overknee laarzen. Dit zijn toch wel de meest vrouwelijke en sexy laarzen die we kennen. Vaak hebben deze overknee laarzen een hakje. Bang voor vermoeide of pijnlijke voeten hoef je niet te zijn, want de overknee laarzen van Tamaris zijn standaard voorzien van een comfortabel voetbed. Wil je extra lief zijn voor je voeten? Kies dan voor de Tamaris overknee laarzen met Antishokk technologie. Door deze schokdemping was op hakken lopen nog nooit zo comfortabel! Probeer het eens uit en wij weten zeker dat je overstag bent! Ben jij wel vaker van de sexy en elegante outfits? Bekijk dan ook de pumps van dit merk maar eens, want deze zijn elk jaar weer verrassend leuk!

Hoge laarzen van Tamaris

Heb je jouw favoriete paar hoge Tamaris laarzen gevonden maar twijfel je of je ze wel kan combineren? Net als korte laarzen passen hoge laarzen bij meer outfits dan je denkt. Zo staan de lange laarzen van Tamaris erg leuk onder een kort jurkje, oversized shirt of maxi dress, bij een rokje in combinatie met trui of blouse of juist onder een skinny jeans. Iedereen is anders, ontdek zelf hoe je hoge Tamaris laarzen bij jouw stijl combineert! Over de pasvorm hoef jij in ieder geval niet te twijfelen, want van lange laarzen van Tamaris worden je voeten ontzettend blij!

Tamaris laarzen met smalle of brede schacht

Tamaris staat voor kwaliteit en dus voor een perfecte pasvorm. Wanneer je bredere kuiten hebt zijn de Tamaris laarzen met brede schacht misschien wel wat voor jou. Deze laarzen worden vaak voorzien van elastieken, zodat ze fijn zitten en goed aansluiten. Ben je wat smaller? Dan heb je misschien wel laarzen met een smalle schacht van Tamaris nodig. De laars sluit goed aan en geeft daarom extra stevigheid. De Tamaris laarzen met smalle schacht zijn er in veel verschillende modellen. Bekijk snel het aanbod door jouw schachtwijdte te selecteren in het filter. Benieuwd naar meer merken die mooie schoenen aanbieden met een bredere of juist smallere schacht? Bekijk dan ook zeker eens onze collectie Gabor laarzen!

Tamaris laarzen in de sale bij Ziengs

Er zijn regelmatig Tamaris laarzen in de sale, dus neem daar zeker een kijkje. Wie weet vind je jouw favoriete laarsjes voor een zacht outlet prijsje. Dat is altijd mooi meegenomen toch? Wanneer je jouw bestelling vandaag plaatst, dan is de kans groot dat je jouw nieuwe schoenen morgen al in huis hebt. Ga je sale shoppen, wees er dan wel snel bij, want op=op!