Tamaris Laarzen

Tamaris laarzen

Nee, we hebben het hier niet over de standaard regenlaarzen, alhoewel we deze ook in de collectie hebben. We hebben het hier over de vrouwelijke Tamaris laarzen. Iedereen kent inmiddels de reclame van Tamaris en uit onderzoek is gebleken dat maar liefst 80% van de vrouwen een paar Tamaris schoenen in haar kast heeft staan. Tamaris is dus geliefd en ook wij van Ziengs zijn het hier helemaal mee eens. We lopen graag op Tamaris laarzen! Ben je ook benieuwd naar laarzen van andere merken? Bekijk dan het brede aanbod op Ziengs.nl!

Tamaris overknee laarzen

In het assortiment vind je tevens enkele Tamaris overknee laarzen. Dit zijn toch wel de meest vrouwelijke laarzen die we kennen. Vaak zijn deze overknee laarzen voorzien van een hoge hak. Gelukkig zijn de laarzen van Tamaris voorzien van een comfortabel voetbed en een extra dikke Antishock zool zodat het lopen op deze hakken enorm gemakkelijk is.

Wil je lief zijn voor je voeten? Kies dan voor de Tamaris overknee laarzen met Antishock!

Tamaris laarzen zwart

De meeste vrouwen zijn toch wel op zoek naar een paar Tamaris laarzen in het zwart. In onze collectie hebben we dan ook vele verschillende zwarte laarsjes opgenomen. Het maakt dus niet uit of je nu gaat voor de stoere look met boots, cowboylaarzen of je meer een klassieke stijl hebt en kiest voor enkellaarsjes of de leren hoge zwarte laarzen.

Tamaris veterlaarsjes

Heb je een actieve levensinstelling en maak jij aardig wat kilometers op je laarzen? Kies dan voor de Tamaris veterlaarsjes! Deze zijn voorzien van een stevige zool en vormen zich net als alle Tamaris laarzen naar je voet door het comfortabele voetbed. Door de handige vetersluiting wordt comfort tevens verhoogd en kan je zelf bepalen hoe straks of los de laars om je voeten en benen sluiten.

Tamaris laarsjes

Het grote voordeel van de Tamaris laarsjes is dat ze naast het comfort en de vooruitstrevende technologieën ook nog eens ontzettend betaalbaar zijn! De laarzen zijn gemaakt van uitstekend leer of suède, waarbij tijdens de leerselectie kwaliteit voorop staat. 

