Gabor Laarzen

Gabor laarzen

De Gabor laarzen hebben voornamelijk een lengte tot op de kuit en houden daardoor de benen lekker warm. Zoek je dus een paar fijne, kwalitatief hoogwaardige laarzen die jouw voeten goed beschermen in de herfst en winter tegen kou, neem dan een kijkje tussen het assortiment Gabor laarzen.

Gabor laarsjes

Er zijn tevens Gabor laarsjes te koop, dit vaak in de vorm van enkellaarsjes. Deze naam zegt het al: dit zijn laarsjes die ter hoogte van de enkels vallen. In dit assortiment van Gabor vallen diverse schoenen, met of zonder hak, met rits of zonder rits, er is van alles mogelijk. De Gabor laarsjes draag je naar verschillende gelegenheden: een dagje shoppen, een avondje uit, naar je werk of bij dagelijkse bezigheden zoals het doen van boodschappen.
 

Gabor laarzen zwart

De meeste Gabor laarzen zijn in de populaire kleur zwart te vinden. Vele van deze laarzen hebben een dikke hak eronder. Doordat de hak van de laarzen dik en niet hoog is, voel je ze nauwelijks tijdens het lopen. Hierdoor ben je wel een stuk langer, maar heb je geen last van de hak als je lang moet staan of lopen. Ideaal voor iedere vrouw dus! De Gabor laarzen in het zwart zijn mooi bij een panty, legging of donkere broek.
 

Gabor korte laarsjes

De Gabor korte laarsjes bestaan uit mooie elegante enkellaarsjes en stoere boots. Wanneer er veters aan de schoenen zijn toegevoegd, krijgt de schoen automatisch een wat stoerdere look. Daarnaast is er bij deze boots ook vaak een profielzool toegevoegd, dit maakt de schoenen robuust. De Gabor korte laarsjes die onder Gabor enkellaarsjes vallen zijn vaak wat eleganter. 

 

