Ecco Dames laarzen

Ecco dames laarzen

De Ecco dames laarzen zijn de ideale combinatie voor schoenen in de herfst en winter: warm, comfortabel, modieus en van hoge kwaliteit. De laarzen zien er netjes uit en zijn daardoor geschikt om naar je werk te dragen, maar staan ook erg goed wanneer je een dag eropuit gaat met vriendinnen of je gezin; Ecco misstaat nooit. Al vele jaren geleden werden laarzen gedragen. Er zijn schilderingen uit 13.000 voor Christus gevonden in Spaanse grotten, waarop mannen en vrouwen met laarzen te zien zijn. Inmiddels zijn er enorm veel verschillende laarzen te zien in het straatbeeld: van hoge laarzen tot de lagere enkellaarsjes en verschillende soorten sluitingen. Ook de Ecco dameslaarzen zijn te verkrijgen in diverse modellen. Kan je toch jouw perfecte paar niet vinden? Neem dan eens een kijkje bij ons aanbod dames laarzen van Tamaris

Wist je dat: in de 18e eeuw de laars alleen door mannen gedragen werd?

Ecco dames laarzen zwart

De Ecco dames laarzen in het zwart zijn enorm populair. De hoge laarzen staan erg mooi op een panty, maar ook over een strakke spijkerbroek. Koop ze met een platte zool, klein hakje of een sleehakje, waardoor je iets langer lijkt maar toch comfortabel kunt lopen. Kies jij voor een enkellaarsje, bijvoorbeeld de Chelsea boots die gemakkelijk in te stappen zijn, of een hoge laars? De Ecco dames laarzen zwart zijn in diverse hoogtes te verkrijgen in onze webshop en in de winkel.

Ecco dames laarzen sale

Koop je Ecco dames laarzen in de sale bij Ziengs en profiteer van een fijne prijs. Vooral enkellaarsjes kunnen eigenlijk altijd gedragen worden, welk seizoen het ook is. Houd de website in de gaten om te zien of de Ecco dames laarzen in de sale zijn. 

