Home Dames Instappers

SKECHERS INSTAPPERS

Skechers instappers zijn niet alleen fijn omdat ze gemakkelijk aan te trekken zijn, met een aantal instappers van Skechers draag je ook nog eens jouw steentje bij aan een goed doel. Zo wordt er bij de aankoop van Skechers schoenen geld gedoneerd aan kinderen die leven in armoede of aan asieldieren in Amerika.Naast dat het merk Skechers bijdraagt aan goede doelen, zijn de schoenen ook nog eens erg comfortabel. Skechers maakt namelijk gebruik van speciale technieken, verwerkt in de binnenzolen, wat ervoor zorgt dat je Skechers instappers ook nog eens heerlijk zitten.

Skechers instappers dames

Ken jij de Skechers instappers voor dames al van de collectie Skechers BOBS? BOBS is een afkorting voor Benefitting Others By Shoes. Door een paar Skechers BOBS instappers te kopen, wordt een ander paar schoenen gedoneerd aan kinderen die bijvoorbeeld leven in armoede en/of zelfs dakloos zijn. Door middel van de BOBS heeft Skechers al meer dan 15 miljoen paar schoenen kunnen uitreiken aan kinderen, verdeeld over Amerika en meer dan 30 landen wereldwijd. Naast het comfort en de looks van de Skechers instappers voor dames is dit een extra reden om deze schoenen aan te schaffen!

Skechers instappers Memory Foam

Een kenmerk van de Skechers instappers dat enorm bijdraagt aan het comfort, is het Memory Foam dat in de zolen verwerkt is. Het Memory Foam in de instappers bestaat uit traagschuim, wat ook in matrassen verwerkt wordt. Dit zorgt ervoor dat wanneer je druk op het traagschuim uitoefent, het zich vormt naar de drukpunten en vervolgens weer terugveert. De Skechers instappers met Memory Foam zorgen daardoor voor extra comfort en verlichting van druk.

Skechers instappers dames bij Ziengs

Skechers instappers voor dames bij Ziengs kopen? Neem een kijkje in het assortiment door te filteren op de instappers in het menu. Wist je dat er bijna iedere dag nieuwe schoenen toegevoegd worden op onze webshop? Natuurlijk kan je ook de winkels in de gaten houden voor de laatste trends en toevoegingen van Skechers schoenen. In de zomer worden er weer nieuwe Skechers instappers voor dames bij Ziengs aan de damesschoenen collectie toegevoegd!

