Home Dames Instappers

Gabor instappers

Gabor instappers zijn bij Ziengs te koop in diverse kleuren, materialen en met verschillende opdrukken. Ze zitten ontzettend lekker en zijn heel fijn wanneer je niet gemakkelijk je veters kunt strikken of het gewoon fijn vindt als je zo in je schoenen kan schieten. De Gabor instappers bieden naast gemak ook nog eens heel veel comfort.

Gabor instapschoenen

In de Gabor instapschoen zijn diverse technologieën verwerkt, waardoor er extra comfort in de schoenen wordt toegevoegd. Onder instapschoenen van Gabor vallen diverse damesinstappers voor dames: van loafers tot mocassins en van netjes tot stoer of casual. Ook in de collectie van Gabor instapschoenen bij Ziengs zijn allerlei varianten en kleuren verkrijgbaar.
 

Gabor instappers blauw

Gabor instappers in het blauw: de perfecte schoenen met een kleurtje, bij mooi weer. Instappers bedekken vaak volledig of gedeeltelijk de tenen, maar zijn verder lekker open waardoor ze heerlijk zijn voor de warmere dagen. Daarnaast zijn deze comfortschoenen fijn om langer aan te hebben doordat het voelt alsof je op wolkjes loopt met de Gabor instappers. Vind de perfecte Gabor instappers in het blauw bij Ziengs!
 

Gabor instappers sale

Gabor instappers in de sale kopen? Van korting wordt iedereen blij toch? Gelukkig zijn er ook bij Gabor diverse kortingen per jaar. Dit zorgt ervoor dat je jouw Gabor instappers in de sale voordeliger kunt scoren, maar let op: wacht niet te snel want de Gabor sale gaat hard!

