Home

/

producten

Instappers dames

257producten

Veelzijdige instappers: dames schoenen voor elke gelegenheid

Zoek jij ook zo’n veelzijdig paar instappers? Dames kunnen deze schoenen eigenlijk voor iedere gelegenheid wel dragen. ‘Instappers’ is dan ook zo’n breed begrip: eigenlijk vallen álle schoenen hieronder waar je voet zo in glijdt, of dat nu loafers, ballerina’s of open pumps zijn. Het is niet voor niets dat hun Engelse benaming ook wel ‘slip ons’ is: het aantrekken is moeiteloos en daarna draag je een paar supercomfortabele schoenen.

Bij Ziengs hebben we een geweldige collectie instappers voor dames die aan al jouw eisen voldoet. Of je nu stijlvolle schoenen zoekt voor een speciale avond uit, een net paar voor op het werk of juist comfortabele slip ons voor alledaags gebruik, onze instappers voor dames kunnen op ieder moment.

Zowel nette als comfortabele instappers voor dames

In ons assortiment vind je zowel nette als comfortabele instappers voor dames. En waarom zou je ook eigenlijk moeten kiezen tussen stijl en comfort? Onze dames instappers hebben namelijk het beste van beide werelden te bieden, als dat is wat jij wilt. Natuurlijk is zo’n fluffy paar comfortabele instappers van Colors of California of Ilse Jacobsen instappers een fantastische keuze voor op koude dagen, maar als je echt wilt stralen, zijn de modieuze Gabor instappers bijvoorbeeld ideaal. Die zitten nog steeds heerlijk, en je ziet er fantastisch in uit. Ontdek ons uitgebreide aanbod online of kom onze instappers eens in de winkel passen, waar je direct zelf kunt voelen op welk paar jij het lekkerst loopt.

Heel elegant: de instappers met hak

Voor dames die graag echt wat elegantie aan hun outfit willen toevoegen, vind je bij ons ook een prachtige selectie instappers met hak. Hierin ga je zo naar een feestje, een date of een vergadering. Vooral een paar zwarte instappers met hak is zo veelzijdig, aangezien zwart echt een neutral is. Dus zoek jij de chicness van een hak, maar gaat een paar pumps je wat te ver? Overweeg deze optie dan eens!

Ook sportieve instappers voor dames

Ben jij een actieve, sportieve vrouw? Onze uitgebreide collectie sportieve instappers staat in dat geval op jou te wachten! Op deze comfortabele schoenen maak je zo een wandeling door het park, het bos of de stad, zonder dat je compromissen hoeft te sluiten op het gebied van looks of functionaliteit. Wist je dat sommige instappers net sneakers zijn? Het enige verschil is dat ze simpelweg geen veters hebben, zodat je nooit weer gedoe hebt met strikken. Dat is wel zo fijn als je op pad gaat!

Wat onderscheidt loafers & instappers eigenlijk?

Misschien vraag je je nu af wat loafers en instappers van elkaar onderscheidt. Het zijn namelijk wel twee verschillende categorieën! Simpel gezegd zijn loafers eigenlijk een soort instapper, maar zijn het relatief formele versies van dit type schoen. Zoek je dus specifiek een paar nette schoenen dat je heel gemakkelijk aantrekt, dan kun je eens overwegen om een kijkje te nemen tussen onze loafers.

Populair: de leren instappers voor dames

Voor warme dagen zijn leren instappers voor dames gewoon perfect. Dit materiaal is van nature ademend, terwijl het ook heel stijlvol en comfortabel is en het zich automatisch vormt naar jouw voet. Kies bijvoorbeeld eens voor een eenvoudig paar witte instappers voor een frisse zomerlook of juist voor een opvallend model met kleurrijke details – met leer kun je echt alle kanten op.

Instappers: dames shoppen ze bij Ziengs!

Zijn jullie nog op zoek naar die perfecte instappers? Dames, jullie hoeven niet verder te kijken! Bestel voor 23:00 uur, dan komt jouw favoriete paar nog dezelfde avond jouw kant op. En als extraatje is de verzending helemaal gratis bij bestellingen vanaf €39,99.

Twijfel je nog over de maat, het model of de pasvorm? Bij Ziengs kun je op je gemak passen, of dat nu in onze gastvrije winkel is of gewoon lekker thuis in je eigen vertrouwde omgeving. En bevallen ze toch niet? Dat is geen probleem! Retourneren bij Ziengs is eenvoudig en zonder gedoe, of je het nu via de post regelt of even bij ons in de winkel langskomt. Bij ons zit je nooit vast aan een keuze waar je niet helemaal zeker van bent. Kortom: shoppen maar met die instappers, dames!