Home

/

producten

Gevoerde schoenen dames

154producten

Gevoerde schoenen voor dames

Wanneer de temperatuur daalt is niks zo fijn als een paar warm gevoerde schoenen. Ben jij nog op zoek naar een paar? Dat komt goed uit want bij Ziengs hebben we veel warme exemplaren in de collectie. Zwart, bruin of juist in een opvallend kleurtje, voor elke smaak is er wat wils. We hebben gevoerde Chelsea boots, boots, veterboots, snowboots, enkellaarsjes en laarzen voor dames. Met welk paar gevoerde dames schoenen verwarm jij je voeten? 

Gevoerde laarzen

Voor de echte koukleumen hebben we bij Ziengs gevoerde laarzen van topmerken als Ecco, Panama Jack en Rieker. Hiermee weet je zeker dat jouw voeten warm en droog blijven. Zelfs tijdens de meest heftige regen- of sneeuwbuien! De meeste laarzen zijn gevoerd met imitatiebont. Ook zijn er laarzen met een zachte voering van schapenwol. Kijk hiervoor bij de Panama Jack Igloo modellen. Vrijwel alle gevoerde laarzen bij Ziengs hebben een stevige profielzool, voor een stoere look én veel stabiliteit.               

Gevoerde schoenen dames zwart

Met de kleur zwart weet je zeker dat je jouw gevoerde dames schoenen overal mee kan combineren. Voor elke stijl is er een passend model te vinden. Je hoeft niet bang te zijn voor keuzestress, want met onze handige filters bekijk je zo welke schoenen bij jou en jouw budget passen. Ga je voor klassieke Chelsea boots of voor een paar stoere biker boots? Bekijk de collectie en kies snel jouw favoriete zwarte gevoerde dames schoenen!   

Gevoerde schoenen dames kopen

Is jouw winkelmandje gevuld en wil je jouw nieuwe gevoerde dames schoenen kopen? Wacht dan niet te lang, want de gevoerde schoenen gaan hard op dit moment! Of ben je ook nog op zoek die je voeten droog houden tijdens de vele regenbuien die we meemaken in Nederland? Bekijk dan ook een ons assortiment dames regenlaarzen!