Home

/

producten

Espadrilles dames

Espadrilles: dames gaan hierin een mooie zomer tegemoet!

Wat is er nu beter dan een paar espadrilles? Dames gaan hierin zeker een mooie zomer tegemoet! Deze luchtige en stijlvolle damesschoenen zijn een must-have voor elke garderobe. Want of je nu comfortabele instappers zoekt voor een dagje strand of elegante espadrilles met sleehak voor een avondje uit, met deze veelzijdige schoenen kun je werkelijk alle kanten op. Combineer ze met een leuke jurk of een zwierige rok en je bent er helemaal klaar voor. Bij Ziengs wil je zijn voor de mooiste espadrilles voor dames!

Espadrilles of sandalen: wat is het verschil?

Benieuwd naar het verschil tussen espadrilles en sandalen? Technisch gesproken zíjn espadrilles een soort damessandalen, alleen dan met een specifieke look. Vaak zijn ze namelijk voorzien van een unieke touwzool, die ze die kenmerkende zomerse uitstraling geeft. Ook hebben ze in de meeste gevallen een hak of plateau, zodat je enigszins de hoogte in gaat. Hierdoor zijn ze heel geschikt voor dagjes strand, maar ook voor feestjes – zeker als je bijvoorbeeld voor sierlijke espadrilles met linten kiest.

Hebben espadrilles voor dames altijd een hak?

Espadrilles met hak zijn ontzettend populair, maar dat wil niet zeggen dat ze altijd een hak hebben! We begrijpen zeker dat niet iedereen fan is van hakken, dus hebben we een diverse collectie van deze schoenen die variëren van plat tot extra hoog. Of je nu de voorkeur geeft aan een plat exemplaar, een subtiele sleehak of een trendy plateauzool, al onze espadrilles zijn ontzettend comfortabel én stijlvol.

Espadrilles met sleehak

Voor dames die graag een fashion statement maken, hebben we espadrilles met sleehak. Die geven je niet alleen een elegante uitstraling, maar je kunt er ook met gemak een hele avond op dansen. Open tenen of juist gesloten, die keuze is aan jou – er is altijd wel een stijl die bij jouw persoonlijkheid past. Met een vleugje glam toe aan je zomerse look en kies voor deze schoenen!

Espadrilles met plateau

Helemaal on-trend zijn de plateau espadrilles. Anders dan een standaardhak geven deze je outfit een stoerdere of sportievere look die ideaal is voor een etentje, feestje of gewoon een ontspannen terrasje.

Platte espadrilles

Voor dames die de voorkeur geven aan comfort zonder hakken, hebben we een prachtige collectie platte espadrilles. Deze zijn niet alleen gemakkelijk aan en uit te trekken zoals ballerina's, maar passen ook perfect bij elke casual outfit. Of je nu gaat winkelen, wandelen of gewoon ontspannen in de zon, hiermee kan het allemaal.

Feest erop los in deze prachtig gekleurde espadrilles!

We noemden het al, maar kunnen het niet genoeg benadrukken: espadrilles zijn ontzettend feestelijk! Daarom is het ook niet gek dat het dé feestschoenen zijn voor bruiloftsgasten die echt willen stralen. Denk bijvoorbeeld eens aan gouden espadrilles, waarmee je zult schitteren in de feestverlichting. Natuurlijk maak je bijvoorbeeld met trendy witte of zwarte espadrilles ook absoluut een statement, zeker als je kiest voor een bijzondere hak. Laat dat feestje maar komen!

Espadrilles: dames shoppen ze bij Ziengs

Waar koop je al die mooie espadrilles? Dames shoppen ze natuurlijk bij Ziengs! Bij ons is verzending vanaf € 39,99 gratis, en voor 22:00 uur besteld is dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je dat nieuwe paar zo snel mogelijk in huis. Dus, waar wacht je nog op? Laat die zomer maar komen en bestel zo’n paar espadrilles, dames!