Home

/

producten

Gabor enkellaarsjes dames

Gabor enkellaarsjes voor dames

Gabor enkellaarsjes: bij Ziengs hebben we een ontzettend groot aanbod van het merk. Er zijn elegante, stoere en casual enkellaarsjes in de collectie. Of je nou op zoek bent naar leer, suède of nubuck, de Gabor dames enkellaarsjes zijn in allerlei varianten te verkrijgen. Ben je op zoek naar iets stoers? Neem dan ook eens een kijkje bij de damesboots. Het fijne aan Gabor dames enkellaarsjes is dat je ze, onder andere door de hoogte van de laars, het hele jaar door kunt dragen. Doordat de Gabor enkellaarsjes van een goede kwaliteit zijn, gaan ze ook nog eens lang mee. Het voetbed van Gabor is uniek. Er wordt al ruim 60 jaar aandacht besteedt aan het maken van een comfortabele schoen - en dat is te merken.

Gabor enkellaarsjes met of zonder hak

De keuze in de Gabor collectie is enorm groot. Voor iedere voet en smaak is er wel een schoen te vinden. Erg populair zijn de Gabor enkellaarsjes met hak. We weten allemaal dat op hakken lopen soms best lastig is en pijn doet. De enkellaarsjes van Gabor met hak brengen daar officieel verandering in. Door het fijne voetbed en de stevigheid rondom de voet kan jij gemakkelijk uren op deze fijne schoenen lopen. Een goede en trendy optie zijn de Gabor sleehak enkellaarsjes. Je hebt bij deze schoenen niet eens het gevoel dat je op hakken loopt. Door de dikke zolen krijgt je voet een veilig gevoel. Heel erg leuk onder een zomerse jurk of rok! De Gabor enkellaarsjes met sleehak zijn zeker het passen waard, op deze manier ervaar je het fijne gevoel van het voetbed zelf.

Vind je hakken toch wat te spannend? Ga dan voor de sneakers van Gabor. Alle schoenen van Gabor zijn van hoogwaardige kwaliteit en blijven daarom heel lang mooi. De sneakers hebben mooie afwerkingen door middel van mooie gespen en ritsjes. De collecties van dit merk hebben altijd een trendy en een uniek design. Maar bovenal ook comfort en luxe om je voet. Passen maar!

Gabor enkellaarsjes in de sale

Zoek jij naar Gabor enkellaarzen in de sale? Dan ben je bij Ziengs aan het juiste adres. Het aanbod Gabor dames enkellaarzen wordt namelijk regelmatig aangevuld. Je moet er snel bij zijn, want deze laarsjes met korting worden altijd vlug verkocht. Wil jij dus als eerste op de hoogte zijn van de Gabor sale? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!