Home

/

producten

Beige enkellaarsjes: veelzijdig en zacht

Beige enkellaarsjes zijn ontzettend veelzijdig! Ze hebben een zachte tint die heel mooi bij verschillende kleurenpaletten staat, en ze zijn ook nog eens verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Lage beige laarsjes zijn een prachtige variant op normale enkellaarsjes. Zo hebben we echt basic beige laarsjes, beige Chelsea boots voor dames, beige cowboylaarsjes, en laarsjes met bijvoorbeeld gespen en allemaal andere leuke details. Ze kunnen deze korte beige laarsjes heel zomers zijn, maar staan ook perfect in een romantische winterse outfit met bijvoorbeeld een lichtblauwe jeans en een witte sweater. Dus, dames, hoe gaan jullie die beige enkellaarsjes rocken?

Wat is jouw tint? Beige enkellaarsjes in crème, zandkleur en meer

Als we het hebben over beige enkellaarsjes, is het goed om je te bedenken dat ‘beige’ best een breed begrip is en dat hier veel verschillende tinten onder vallen. De kleur kan neigen van bijna wit en zacht lichtgeel tot wat meer grijs of bruinig. Dat betekent dat je ook enkellaarsjes in crème, bruingrijs of juist zandkleurige enkellaarsjes op deze pagina kunt tegenkomen. Iedere dame heeft wel een tint beige die het mooist bij haar huid past, afhankelijk van of je een warmere of koelere ondertoon hebt. Ga zeker naar ons assortiment om te kijken en te vergelijken, dat vind ook jij sowieso de beige enkellaarsjes uit jouw dromen.

Natuurlijk ook andere kleuren!

Natuurlijk snappen we dat jij niet per se alleen op zoek bent naar beige enkellaarsjes, en dat je de opties misschien wel open wilt laten. Ook dan doen we graag een paar suggesties! Zo zijn zwarte enkellaarsjes altijd een klassieker waar je niet echt zonder kunt. En vind je beige mooi, maar dan liever toch een tíkje donkerder of juist lichter? Dan kan het zijn dat onze bruine enkellaarsjes of enkellaarsjes in het wit meer jouw ding zijn. Voor een bijzondere en trendy look hebben we daarnaast ook enkellaarzen in het blauw, die helemaal voor zich spreken.

Beige enkellaarsjes met hak en zonder, hoog of laag

Zat jij te denken aan beige enkellaarsjes met hak, of toch liever zonder? En moest dat dan een hoge of lage hak zijn? Het goede nieuws is: al onze enkellaarsjes met hak zijn supercomfortabel, zodat jij er lekker de hele dag op kunt stappen én er trendy bij loopt. Bovendien geven ze je ook nog eens extra lange benen op die warme zomerse dagen waarop jij kiest om ze te dragen met een rokje, jurkje of korte broek – zorg er dan voor dat je een tint kiest die mooi matcht met je huid, voor dat echte elongating effect. Anyway: of jij nu liever een subtiele verhoging hebt, rondparadeert op de hoogste hakken of juist liever down-to-earth blijft, bij Ziengs hebben we voor elke dame wel wat wils!

Beige enkellaarsjes: dames shoppen ze bij Ziengs!

Voor de leukste beige enkellaarsjes moet jij natuurlijk bij Ziengs zijn! Zo besteld, zonder dat jij het comfort van je huis hoeft te verlaten – en voor 23:00 uur besteld is ook nog eens zelfde dag verzonden, dus je hebt ze meestal de volgende werkdag al binnen. Dat is nog eens makkelijk! Maar natuurlijk ben je ook altijd welkom in een van onze 80 winkels verspreid over heel Nederland, voor wie in persoon passen wel zo prettig vindt. Heb je je toch bedacht? Retourneren kan binnen 30 dagen tegen slechts een kleine betaling, dus daar hoef je het niet om te laten! Dus, geen geaarzel meer – bestel die beige enkellaarsjes, dames!