Home

/

producten

Enkellaarsjes

Enkellaarsjes voor dames

Zoek jij een paar nieuwe enkellaarsjes voor dames? Dan ben je bij Ziengs aan het juiste adres! Onze collectie blijft alsmaar groeien en ieder seizoen kopen wij de tofste nieuwe modellen in, zodat jij altijd kunt stralen in een paar supermodieuze laarsjes.

Wat maakt deze booties dan precies zo fantastisch? Sowieso dat ze heel veelzijdig zijn, omdat je ze zowel naar je werk als tijdens een dagje of avondje uit kunt dragen. Is het koud of regenachtig buiten? Met een hakje bescherm je je voeten tegen enige modderige bedoeningen op straat en kom je nog steeds stijlvol voor de dag! Bij warmer weer staan deze lage laarsjes ook heel leuk onder een jurkje of rok, met blote benen of een panty.

Bij Ziengs hebben we voor elk wat wils. Ontdek het zelf, en check eens onze collectie aan enkellaarsjes voor dames!

Enkellaarsjes, met en zonder hak

Zoek je elegante en een tikkeltje stoere enkellaarsjes, dan zijn onze opties met hak het bekijken waard. De klassieke blokhakken zijn perfect voor een dagje kantoor óf juist een middagje winkelen, juist omdat ze nog steeds heerlijk zitten en er classy uitzien. Ga je naar een feestje of etentje? In een bootie met hoge naaldhak steel jij de show!

Ben jij aan de andere kant gek op wandelen, of wil je toch graag stevigheid om je voeten? Dan draag je waarschijnlijk liever een laarsje zonder hak. Op onze platte enkellaarsjes kun je uren doorstappen zonder last te krijgen van je voeten! Wat je stijl of pasvorm ook is, bij ons vind je dames enkellaarzen voor elke gelegenheid.

Varianten op de enkellaars

Nu zijn enkellaarsjes een variant op de gewone laarzen, maar ook binnen deze categorie kom je nog flink wat variatie tegen! Zo kun je kiezen voor een paar superstoere biker boots, voor de echte rock chick, of voor de tijdloze Chelsea boots waar dames al sinds de Victoriaanse tijd dol op zijn. Dames veterboots zijn tegelijkertijd cool en eigenzinnig, en met een paar cowboylaarzen zet jij de modewereld helemaal op zijn kop! Dus, wat is jouw go-to enkellaars?

Welke kleur kies jij?

Natuurlijk zijn zwarte enkellaarsjes een absolute klassieker en zullen de meeste dames het eerst aan deze kleur denken. Niet gek, want zwart is super sleek en staat prachtig onder een zwarte broek of onder een jurkje. Op de tweede plaats qua populariteit vind je echter de bruine enkellaarsjes, voor dames die meer van aardekleuren houden en bijvoorbeeld graag een paar blauwe jeans rocken. Zoek je dan weer een onopvallende, lichte neutral, dan zijn beige enkellaarsjes misschien wat voor jou.

Voor de liefhebbers van kleur hebben we ook wat echte statement boots in de aanbieding! Wat dacht je van een prachtige diepe roodtint, of een stoere blauwe enkellaars? Laat je eens verrassen door ons uitgebreide assortiment en speel eens met onze filters; wie weet zitten de enkellaarsjes van je dromen ertussen!

Enkellaarzen voor dames van de hipste merken

Bij Ziengs vind je enkellaarsjes van de hipste merken, waaronder Cellini, Gabor en Tamaris. Of probeer eens Panama Jack enkellaarzen, als je op de avontuurlijke tour wilt!

Er komen geregeld nieuwe collecties bij ons binnen, dus vergeet ook zeker niet om regelmatig een kijkje te nemen in ons assortiment! Of je nu op zoek bent naar tijdloze elegantie, eigentijdse stijl of iets daartussenin, wij hebben de perfecte schoenen voor elke vrouw. Check onze populairste merken en laat je inspireren.

Nog stylingtips nodig?

Enkellaarsjes zijn enorm veelzijdig, wat betekent dat je ze gemakkelijk kunt stylen. Maar misschien zoek je toch nog wat inspiratie, en kun je wel wat stylingtips gebruiken! Als echte modefanaten helpen we je daar bij Ziengs graag mee verder.

Casual chic

Zit je te denken aan een stijlvolle casual look? Combineer dan eens een paar platte enkellaarsjes met je favoriete jeans, voor die effortlessly chique uitstraling. Rol de zoom van je jeans op voor een speels effect en ga voor een laarsje in neutrale kleuren zoals zwart, bruin of beige voor een tijdloze outfit die je altijd kunt dragen.

Vrouwelijk met een twist

Vrouwelijk met een twist? Maak je zomerse jurkjes dan eens extra stoer met een paar enkellaarsjes. Kies voor laarsjes zonder hak voor een casual look overdag en ga voor laarsjes met hak voor een elegante avondlook. Ook heel geschikt voor die overgangsperiode van zomer naar herfst!

Edgy

Zijn edgy vibes meer jouw ding? Maak dan een statement met biker boots. Draag ze met een leren jasje, een ripped jeans en een grafisch T-shirt voor een edgy en urban uitstraling. Biker boots geven direct die dosis coolness aan jouw outfit die jij zoekt, voor een krachtige en zelfverzekerde look.

Boho chic

Of… wat dacht je van boho chic? Overweeg dan eens enkellaarsjes met franjes, samen met een leuke maxi-rok, een losse blouse, een hoed en lange kettingen. Hiermee creëer je een ontspannen, bohemian uitstraling die wat licht in het leven brengt.

Enkellaarsjes voor dames shop je online bij Ziengs!

Enkellaarsjes voor dames shop je natuurlijk bij Ziengs! Niet alleen is online bestellen bij ons heel eenvoudig, maar met winkels in talloze steden kun je zo bij ons langswippen om je schoenen direct te komen passen. We adviseren je ook altijd graag, of dat nu in persoon is of via de mail.

Heb je je online winkelwagentje al gevuld? Als je dan voor 22:00 uur bestelt, wordt je order dezelfde avond verzonden. Ook heel fijn: bij bestellingen vanaf € 39,99 is verzending gratis. Dus, hoe snel wil jij je nieuwe schoenen in huis hebben? Ervaar het gemak van online shoppen bij Ziengs en bestel jouw enkellaarsjes!