Home Dames Chelsea Boots


Panama Jack Chelsea boots

Panama Jack Chelsea boots voor vrouwen

Wanneer je voor chelsea boots kiest uit de Panama Jack collectie dan ben je gegarandeerd van uitstekende kwaliteit. De boots worden gemaakt van sterk leer, waardoor je jaren kan genieten deze schoenen. De combinatie van stijl en comfort zie je terug in ieder model. Dit maakt de keuze dan ook erg lastig. Ga jij voor een zwarte boot met een hak of een bruin laarsje met een voering van imitatiebont? Deze vragen kunnen je al helpen bij je keuze!

Panama Jack Pia Chelsea boots

Wat de Panama Jack Pia Chelsea boots zo leukt maakt is de blokhak. Die geeft de schoenen net even iets extra’s. Deze hak maakt je 6 centimeter langer en biedt door de breedte veel stabiliteit tijdens het lopen. In ons aanbod Pia Chelsea boots kan je kiezen voor damesschoenen met warme voering. Hierdoor geniet je van heerlijk warme voeten en enkels. Wat wil je nog meer?

Panama Jack Florencia Chelsea boots

Een schoen die niet alleen heel comfortabel loopt, maar ook nog een super trendy is. Dat zijn de Panama Jack Florencia Chelsea boots. Deze hebben een hogere schacht dan het klassieke Chelsea model en bieden de kwaliteit die we van het merk gewend zijn. De hoge Chelsea boots zijn populair onder vele dames. Ze bieden net wat meer warmte voor de enkels, wat ideaal is voor de koude winters die we in Nederland meemaken.

