Home

/

producten

Biker boots: dames veroveren de wereld in deze schoenen

Heb jij al zo’n fantastisch paar biker boots? Dames kunnen tegenwoordig niet meer zonder deze stoere vorm van de gewone enkellaarsjes, die hen het gevoel geven dat ze de hele wereld aankunnen. Dat wil jij toch ook? Met zo’n paar aan je voeten weet je zeker dat je het respect krijgt dat jij verdient, en het mooie is wel: je kunt ze eigenlijk overal bij aan. Draag ze onder jeans of geef je jurkje of rokje een edgy touch met een paar biker laarsjes. Extra fijn: eenmaal ingelopen zijn ze mega comfortabel, en ze zijn ook nog eens bestand tegen weer en wind. Dus wat de dag ook brengt, met een paar stoere biker booties ben jij absoluut onverslaanbaar. Shop die biker boots, dames!

‘Biker boots’, waarom noemen we ze zo?

Ja, waarom noemen we biker boots eigenlijk zo? Zoals je eigenlijk al uit de naam kunt afleiden, werd deze benaming oorspronkelijk gebruikt voor stevige leren boots voor motorrijders. Toch veranderden deze schoenen langzamerhand in een mode-icoon, dat eerst werd opgepikt door rebellen en artiesten, maar dat later ook in de kasten van zelfverzekerde en modebewuste dames begon te verschijnen. En wij snappen helemaal waarom, want de gespen, studs en grove zolen geven ze die stoere uitstraling waar vrouwen (al dan niet stiekem) dol op zijn! Deze laarsjes zijn een must-have voor jouw garderobe, en daar hoef je zeker geen motor voor te hebben. Voel je krachtig en omarm die biker boots, dames!

Biker boots: zwart of bruin?

Welke kleur hebben jouw favoriete biker boots? Zwart is het meest traditioneel, aangezien je daar minder vlekken op ziet – wat natuurlijk heel belangrijk is bij het motorrijden. In het straatbeeld zul je dus ook vooral stoere zwarte boots tegenkomen. Maar dat wil niet zeggen dat er niet ook biker boots in het bruin verkrijgbaar zijn, voor wie liever wat meer warmte toevoegt aan haar look! Uiteindelijk draait deze keuze helemaal om jouw persoonlijkheid. Wat is jouw stijl?

Stoere biker boots voor dames met gespen en rits

Veel dames zoeken expliciet naar stoere biker boots met gespen en rits. Nu kunnen we je geruststellen, want de meeste van deze laarsjes hebben deze elementen sowieso – dat is wat ze zo cool maakt (en onderscheidt van bijvoorbeeld Chelsea boots)! Maar deze details zijn uiteindelijk ook zeer bepalend voor je algehele look. De gespen en rits kunnen namelijk gewoon zwart zijn, maar bijvoorbeeld ook goud- of zilverkleurig. En dan heb je dus een echte blikvanger! Of je nu gaat voor een casual jeanslook of een stijlvol jurkje, met de juiste keuze voegen biker boots nét dat beetje extra toe.

Zijn er ook biker boots met hak?

Wil je de stoere uitstraling van biker boots combineren met een vleugje vrouwelijkheid? Ga dan voor biker boots met hak! Deze enkellaarsjes met hak geven je mogelijk net dat beetje extra allure waar jij naar op zoek bent. Ze horen je al van verre aankomen: met deze dame valt niet te spotten. Laat jezelf stralen en ontdek de power van deze fashion-forward dameslaarzen!

Hoge biker boots: dames rocken deze het hele jaar door

Voor warme enkels in de winter en een trendy look het hele jaar door: kies voor hoge biker boots! Dames omarmen massaal deze stoere trend, niet alleen tijdens wandelingen in het bos, maar ook onder schattige zomerjurkjes. De stevigheid, goede ondersteuning en trendy uitstraling maken hoge biker boots een onmisbaar item in elke schoenencollectie. Ontdek merken zoals Dr. Martens en Tamaris voor de perfecte mix van comfort en stijl. Laat jezelf inspireren en rock die hoge biker boots! Iets minder ‘biker’ kan ook met onze gewone boots

Zoek je biker boots? Dames shoppen die bij Ziengs!

Zoek jij nog coole biker boots? Dames shoppen die natuurlijk bij Ziengs! Bij ons betekent voor 23:00 uur besteld dat ze dezelfde avond nog verzonden worden, en dat je ze de eerstvolgende werkdag in huis hebt – misschien zelfs morgen al wel! Bovendien is verzending gratis bij bestellingen vanaf € 39,99 en is retourneren net zo eenvoudig. Dat betekent dat je eigenlijk niets te verliezen hebt. Dus, wil jij ook de kracht van deze laarzen ervaren? Bestel jouw biker boots dan nu!