Home

/

producten

Dames tassen

169producten

Tassen

Bij Ziengs kan je bij de accessoires veel verschillende tassen vinden. Je vindt tassen gemaakt van onder andere leer, imitatieleer en textiel. De tas bestaat al geruime tijd, vroeger hadden ze namelijk geen binnenzakken en droeg men tassen waar ze geld en andere kleine dingen in konden stoppen. Deze tassen werden vaak aan de riem of aan een gordel gedragen, dit was zowel voor mannen als voor vrouwen een modieuze kledingstijl. Tegenwoordig bestaan er veel verschillende tassen, denk aan de handtas, schoudertas of bijvoorbeeld de rugtas. 

HVISK tassen

In ons assortiment vind je onder andere tassen van HVISK. Het Deense merk is opgericht in Kopenhagen. HVISK staat bekend om haar kleurrijke, speelse modellen met oog voor detail. Dit kan je herkennen aan de designs en het materiaal van de tassen. We hebben verschillende kleuren voor je klaar staan, zoals roze, groen en oranje. Naast de kleurrijke modellen, zitten ook witte en zwarte modellen in de collectie. Sommige tassen van HVISK zijn zowel te gebruiken als handtas en als schoudertas.

Charm tassen

De tassen van Charm zijn modieus en functioneel. De slijtvaste materialen zorgen voor een betrouwbaar en stijlvol accessoire. Daarnaast is de prijs-kwaliteitverhouding erg aantrekkelijk. Wanneer je een tas van dit merk wilt kopen, betaal je bij een bestedingsbedrag vanaf € 39,99 geen verzendkosten. Bestel je Charm tassen vandaag nog? Grote kans dat je je bestelling dan morgen al in huis hebt!

Cellini tassen

De meeste tassen in ons assortiment zijn van het merk Cellini. Je kan zowel handtassen als schoudertassen vinden. Er zijn veel verschillende kleuren en elke tas heeft veel opbergmogelijkheden. Heb je een feestje of ga je gewoon een dagje weg? In deze tassen kan je alles kwijt wat je nodig hebt. Van knalroze tot pikzwart, voor elke outfit en gelegenheid heeft Cellini bijpassende tassen!