Home

/

producten

Dames

2517producten

Meer schoenen? Dames hebben er nooit genoeg!

Bij Ziengs houden we van schoenen! Dames kunnen er in onze ogen dan ook nooit genoeg van hebben, zeker als je je bedenkt hoeveel momenten in het leven nóg beter zouden worden met het perfecte paar damesschoenen.

We bedoelen maar: kijk je bijvoorbeeld al weken uit naar dat ene feestje? Heb je een chic etentje gepland? Of ga je straks op een fantastische wandeltocht en zoek je vooral absoluut comfort? Voor alle gelegenheden, en om je outfit helemaal af te maken, wil je bij Ziengs zijn. De juiste pasvorm én topkwaliteit: onze schoenen dragen dames al bijna 80 jaar de wereld over.

Damesschoenen in alle soorten

We noemden het al: voor een uitgebreide collectie aan damesschoenen wil je bij Ziengs zijn. Bij ons vind je alle soorten van A tot Z: van ballerina’s, biker boots en bruidsschoenen tot sandalen, sneakers en snowboots. Plus, de mooiste accessoires om je outfit helemaal af te maken!

Het is ook niet gek dat het altijd wel voelt alsof je een nieuw paar schoenen nodig hebt: dames hebben nou eenmaal de keuze uit zoveel verschillende opties! En ja, geen enkele schoen is hetzelfde. Met ieder paar in je garderobe zou je in principe een compleet nieuwe outfit kunnen samenstellen. Laat je ook eens inspireren, en bekijk onze grote hoeveelheid categorieën. We zijn er zeker van dat er de perfecte damesschoenen voor jou bij zitten.

Opties van maat 35 t/m 46

Of je nu kleine of grote voeten hebt, bij Ziengs willen we alle dames helpen schoenen te vinden die perfect passen. Daarom bieden we damesschoenen aan in de maten 35 tot en met 44, met slippers en booties tot maat 46!

We begrijpen dat schoenen kopen lastig kan zijn voor dames met een wat grotere schoenmaat. Maar aan de andere kant moet je het ook maar zo zien: jouw schoenmaat blijft vaak over in de sale, dus heb je straks de mooiste schoenen voor een mooi prijsje. En gedoe met vriendinnen of dochters die steeds kleding en accessoires willen lenen? Daar hoef jij niet bang voor te zijn met je schoenen. Dames, wat jullie schoenmaat ook is: Ziengs staat voor jullie klaar.  

Schoenen voor dames, met en zonder hak

Paradeer jij het liefst op hoge hakken of geef je toch de voorkeur aan platte schoenen? Dames lopen er in ieder geval altijd op hun best bij met de damesschoenen uit het assortiment van Ziengs. Dus of jij nu groot fan bent van de hoogste pumps of graag voor comfort gaat in sneakers of loafers, stralen zul je hoe dan ook doen.

Topmerken voor dames: schoenen van Tamaris, Skechers en meer!

Wij zijn er trots op dat ons assortiment bestaat uit de mooiste topmerken voor dames. Schoenen van Tamaris, Panama Jack, Gabor of Cellini: je vindt ze allemaal hier. Heel belangrijk is dat deze schoenen niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en natuurlijk comfortabel.

Onze collectie bevat een bijna eindeloze hoeveelheid verschillende modellen van wereldberoemde A-merken én onze eigen huismerken. Ga jij voor een trendy paar Skechers of rock jij onze eigen stoere Ann Rocks? Wat je ook kiest, we kunnen garanderen dat er een merk schoenen bij zit voor iedere dame.

Wat dacht je van deze populaire stappers?

Een aantal soorten schoenen zijn echt van die tijdloze klassiekers die eigenlijk niet in je garderobe mogen ontbreken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar witte sneakers, zwarte enkellaarsjes of chelsea boots?

Ook voor dames die juist comfort zoeken, hebben we een hoop moois in de aanbieding. Zo bieden de schoenen van Ecco extra veel demping en kun je het voetbed vaak uitnemen, zodat er genoeg ruimte overblijft voor je eigen zooltjes.

Zoek je een nieuw paar schoenen? Dames shoppen die bij Ziengs!

Zoek je een nieuw paar schoenen? Dames shoppen die bij Ziengs. Maar, sterker nog: eigenlijk is Ziengs er voor het hele gezin! Dus ook voor alle heren, jongens en meisjes vind jij hier alle soorten schoenen die je maar voor mogelijk kunt houden – en niet alleen damesschoenen.

Nog deskundig en persoonlijk advies nodig? Neem dan gerust op met onze online klantenservice of kom eens lang bij ons in de winkel, zodat we je direct aan de juiste maat kunnen helpen.

Heb jij je winkelwagen vol en wil je gaan bestellen? Doe het dan vandaag nog, dan is de kans groot dat je pakket morgen wordt bezorgd! Daarnaast is verzending vanaf € 39,99 gratis. Online jouw schoenen voor dames bestellen doe je bij Ziengs!

Wat onze klanten zeggen

Anita

24-04-2024

Prima Abwicklung.

Silvia

24-04-2024

Kompetenz und Service

Nina

24-04-2024

En ze hebben de sneakers voor mij in de juiste maat besteld.