Caprice

CAPRICE

Het schoenenlabel Caprice is van oorsprong Duits. Wereldwijd staat dit merk bekend om haar modieuze schoenen met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Elk seizoen worden de mooie materialen van hoge kwaliteit verwerkt in de trendy en comfortabele schoenen. De Caprice damescollectie bestaat uit vrouwelijke schoenen. Het gebruik van de verschillende leder soorten zorgen voor een soepele en flexibele pasvorm.

Walking on air

Een groot aantal schoenen uit de Caprice collectie zijn voorzien van de 'On Air Innovatie'. Deze schoenen geven het gevoel van het lopen op wolkjes! De schoenen bieden een zachte ondersteuning, zijn voorzien van schokdemping en verminderen de druk op de voeten. Ook zijn de schoenen van Caprice isolerend en verlagen ze de vochtigheid tijdens en na gebruik, dit gebeurt door de gaatjes en het reliëf in de voering van de binnenzool.

Gratis verzending vanaf € 39,99

Bij Ziengs bezorgen we je Caprice bestelling gratis bij jou thuis vanaf € 39,99! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 100 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 22:30 uur bestelt, dan heb je morgen je nieuwe Caprice schoenen al in huis!

