Bunnies

BUNNIES

Bunnies schoentjes zijn speciaal voor de allerkleinsten. Bunnies richt zich voornamelijk op kinderen tot 3 jaar met verschillende soorten schoentjes. Voor de allerkleinsten zijn er de schoentjes soepel, licht, comfortabel, lekker zacht en bovendien eenvoudig aan te trekken. Voor de kruipende kids zijn er de schoentjes waardoor onze kleine vrienden kunnen wennen aan echte schoentjes. Voor de iets oudere kinderen die na een jaar zelf proberen te staan en stapjes te zetten, zijn de schoentjes al iets steviger. Tenslotte heeft Bunnies stevige stappers voor de kinderen die op eigen benen kunnen staan en rondlopen.

Perfect draagcomfort en een fijne pasvorm

De Bunnies bestaan al een tijdje en dankzij een vernieuwing hebben ze zich onlangs stormachtig ontwikkeld door rekening te houden met de jonge doelgroep. Het draagcomfort van de Bunnies is goed en de pasvorm perfect. De Bunnies hebben een eigen identiteit en zijn verkrijgbaar in de maten 18 tot en met 32. Kies je voor Bunnies, dan kies je voor een goede prijs in combinatie met kwaliteit en design!

Gratis verzending vanaf € 39,99

Bij Ziengs bezorgen we je Bunnies bestelling gratis bij jou thuis vanaf € 39,99! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 100 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 22:30 uur bestelt, dan heb je morgen je nieuwe Bunnies bestelling al in huis!

