Home

/

producten

Bugatti

55producten

Bugatti

Sinds 1928 brengt Bugatti schoenen op de markt en tegenwoordig zijn de Bugatti schoenen in 36 landen te koop. De Duitse producent maakt met behulp van traditionele technieken populaire maatschoenen. De laarzen, sneakers, Chelsea boots, enkellaarsjes, veterschoenen en boots van Bugatti worden grotendeels gemaakt van leer en een aantal schoenen worden van canvas of suède gemaakt. De Bugatti schoenen zijn stijlvol en hebben vaak subtiele stiksels ter decoratie. Bugatti richt zich op comfort en een ideale pasvorm in combinatie met een klassiek design. De goede pasvorm wordt gegarandeerd door het gebruik van leesten van erkende leestenmakers.

Veelzijdige collectie

Bugatti heeft een veelzijdige collectie. Voor iedere man en vrouw is er een geschikt paar Bugatti schoenen. Ondanks dat Bugatti een Duits bedrijf is zijn er veel Italiaanse invloeden te vinden in de Bugatti schoenen, hierbij gaat het vooral over de constructiemethoden die worden gehanteerd bij de productie van de Bugatti schoenen. De collectie Bugatti schoenen is fris en modern en voorzien van de nieuwste trends. Kies jouw favoriete Bugatti schoenen voor bij een kostuum of pantalon en kies voor een paar Bugatti sneakers als je voor casual gaat. De veelzijdige collectie voor vrouwen bestaat uit klassieke enkellaarsjes, Chelsea boots en stoere veterboots. 

Bugatti schoenen

De Bugatti collectie bij Ziengs bestaat uit klassieke schoenen. Bugatti staat bekend om de nette schoenen met veel comfort en een ideale pasvorm. De collectie is veelzijdig en biedt een uitkomst voor iedere man en vrouw. Sportieve sneakers voor de vrije tijd, nette schoenen voor onder een pak of een paar stoere boots, Ziengs heeft voor iedereen het juiste paar Bugatti schoenen. Bugatti heren- en damesschoenen zijn voornamelijk van leer gemaakt en hebben stevige rubberen zolen. 

Bugatti veterschoenen

De collectie Bugatti veterschoenen bestaat uit veterboots, enkellaarsjes, Chelsea boots, sneakers en de klassieke veterschoenen, ook wel nette schoenen genoemd. De Bugatti veterschoenen zijn comfortabele schoenen met een ideale pasvorm. De veterschoenen van Bugatti hebben diverse accenten die de schoenen uniek maken, denk hierbij aan kleurverschillen, stiksels ter decoratie of een glad voorblad. De meeste veterschoenen zijn gemaakt van leer of andere hoogwaardige materialen.

Bugatti boots

Het assortiment Bugatti boots is veelzijdig, de heren kunnen kiezen tussen casual schoenen of nette schoenen, suède schoenen of leren schoenen. Voor dames zijn er verschillende stoere veterboots. De Bugatti boots hebben stiksels ter decoratie, merkopdrukken en een aantal boots heeft een uitneembaar voetbed. De Bugatti boots zijn verkrijgbaar in lage en hoge modellen vanaf maat 40 tot en met maat 46 bij de mannen en vanaf maat 36 tot en met maat 42 bij de dames.

Gratis verzending vanaf € 39,99

Bij Ziengs bezorgen we je Bugatti bestelling gratis bij jou thuis vanaf € 39,99! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 30 dagen gratis retourneren. Wanneer je vandaag bestelt, dan is de kans groot dat je morgen je nieuwe Bugatti bestelling al in huis hebt!