British Knight

BRITISH KNIGHTS

British Knights is een schoenenmerk voor dames en meisjes. De British Knights schoenen worden gekenmerkt door de ‘urban style’ en worden gemaakt van stevige materialen zoals textiel en canvas. De British Knights werden in de jaren ’80 gelanceerd als hip alternatief voor de duurdere sportmerken. Uiteindelijk is de stadse uitstraling kenmerkend voor British Knights en hebben ze een stoer karakter opgebouwd door inspiratie op te doen en te verbinden met extreme sporten zoals surfen en skaten. British Knights maakt gebruik van invloeden van buitenaf door zich te binden aan de stadse uitstraling en de hip-hop stijl binnen de muziekwereld. Het opgebouwde imago van British Knights is inmiddels hun kracht geworden.

Kwaliteit British Knights

De British Knights schoenen zijn hip, stoer, stevig en bovendien comfortabel. De huidige trends worden meegenomen bij het ontwerpen van nieuwe British Knights sneakers en veterschoenen. De street wear blijft de grootste invloed uitoefenen op de British Knights collectie en dit is te zien aan het strakke design en de aanwezige details en afwerkingen bij de British Knights schoenen. De schoenen hebben stevige rubberen zolen. De schoenen worden gemaakt van canvas en textiel en de voering en de binnenzool van de British Knights schoenen zijn veelal van textiel gemaakt.

Gratis thuis bezorgd

Bij Ziengs bezorgen we je British Knights bestelling gratis bij jou thuis! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 14 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 20:00 uur bestelt, dan heb je morgen je nieuwe British Knights bestelling al in huis!

