Braqeez

BRAQEEZ

Het merk Braqeez is in het jaar 1988 gestart als Brakkies, wat vervolgens BQZ en tegenwoordig Braqeez heet. De eigenwijze, hippe en stoere kinderschoenen werden verkocht tegen een redelijke prijs. Braqeez is door de jaren heen hard gegroeid met de kwalitatieve kinderschoenen en dit resulteert vandaag de dag in Braqeez, een betrouwbaar en ervaren schoenenmerk met sterke, vrolijke en rebelse schoenenlijn voor alle kids.

Jongensschoenen & meisjesschoenen voorzien van kwaliteit en comfort

De Braqeez collectie bestaat uit hippe en kleurrijke schoenen waar ieder kind lekker op loopt. Dankzij de stevige constructie kunnen kinderen onbevangen spelen en ravotten zonder dat de schoenen het snel begeven. De BQZ schoenen worden gemaakt van suède, leer en textiel. Hierdoor brengt Braqeez kwalitatief goede schoenen op de markt voor kinderen van iedere leeftijd. De Braqeez schoenen zijn trendy, stoer en kleurrijk. De meiden kunnen kiezen uit opvallende, vrolijke en vooral kleurrijke schoenen. Voor de minder uitbundige meisjes zijn er rustiger ogende schoenen in de meer neutrale kleuren. Voor de jongens zijn er stoere boots en sneakers voorzien van grove details of de meer sportieve en snelle schoenen om de blits mee te maken op het schoolplein. Zo zijn er voor ieder kind leuke schoenen in de Braqeez collectie bij Ziengs.

Gratis verzending vanaf € 39,99

Bij Ziengs bezorgen we je Braqeez bestelling gratis bij jou thuis vanaf € 39,99! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 100 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 22:30 uur bestelt, dan heb je morgen je nieuwe Braqeez bestelling al in huis!

