Home

/

producten

Bergstein

63producten

Bergstein

Van de Bergstein collectie bij Ziengs word je vanzelf vrolijk. Deze sloffen en laarzen voor jongens en meisjes hebben we in meer dan 10 vrolijke kleuren. In ons assortiment vind je regenlaarzen, gevoerde regenlaarzen en warme slofjes. Allen gemaakt van hoogwaardige materialen met een mooi design. De Bergstein collectie is perfect om de voetjes van jouw kinderen tijdens de herfst- en winterdagen warm en droog te houden!          

Bergstein laarzen

De herfst in Nederland is onlosmakelijk verbonden met regen. Dan is het wel zo fijn wanneer je kinderen schoenen dragen waarmee ze ook wanneer het nat is buiten droge voeten houden. Met de Bergstein laarzen is dat zeker het geval. Deze schoenen zijn gemaakt van soepel natuurrubber, hebben een comfortabele binnenzool en zachte voering van vocht absorberend katoen. Op de hiel is een reflecterend stukje aangebracht voor extra zichtbaarheid. De zool van de Bergstein laarzen is zo ontworpen dat kinderen ook op natte en gladde oppervlaktes veel grip houden.      

Bergstein sloffen

Ook voor je kinderen zijn warme sloffen tijdens de wintermaanden geen overbodige luxe en dat heeft Bergstein goed begrepen. Bij Ziengs vind je vier verschillende modellen van de Bergstein slofjes. De Cozy, Teddy, Fox en Panda pantoffels zijn allemaal voorzien van een warme voering en een antislip zool. Hiermee zijn de Bergstein sloffen perfect om lekker op rond te rennen en te ravotten, op de crèche en thuis.      

Bergstein regenlaarzen

De Bergstein regenlaarzen zijn onmisbaar in de garderobe van jouw kids. Ze kunnen elk seizoen gedragen worden en zijn ideaal om door plassen te stampen, in de modder te lopen of voor een herfstige strand- of boswandeling. De Bergstein regenlaarzen zijn bij Ziengs verkrijgbaar van maat 20 tot en met maat 35, dus ook de allerkleinsten kunnen deze vrolijke eyecatchers aantrekken!

Bergstein kopen

Ook zo’n leuk paar Bergstein laarzen of sloffen kopen? Dan zit je bij Ziengs goed! Naast een uitgebreid assortiment ben je bij ons verzekerd van de beste service. Zo betaal je geen verzendkosten bij aankoop van Bergstein artikelen. Ook retourneren vanuit Nederland is altijd gratis. Bovendien heeft Ziengs een snelle levering zodat je de nieuwe schoenen morgen al bij je kids aan kan trekken!