Adidas

Adidas Schoenen

Adidas is een Duits merk dat al decennia bekend is om zijn sneakers en sportartikelen. Van oorsprong was het een merk dat door 2 broers, Adolf en Rudolf Dassler werd opgezet voor de tweede wereldoorlog. Al tijdens de Olympische spelen in Amsterdam en later ook in Berlijn werden de schoenen van de broers gedagen door de sporters. In 1949 verslechterde de relatie tussen de broers en startte Rudolf zijn eigen bedrijf in sportartikelen op. Vanaf dat moment werd de fabriek Adidas genoemd en bleven de verkopen stijgen. Sinds het einde van de vorige eeuw is het merk niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Tegenwoordig werkt het merk samen met de grootste wereldartiesten en brengen ze meerdere keren per jaar een sportkleding- en sneakercollectie uit.

Adidas heren schoenen

Het comfort is erg belangrijk in de modellen van dit merk. Bij Ziengs verkopen we op dit moment de Adidas Campus herenschoenen, deze sneakers hebben een casual en tijdloos model. Deze schoen is in suéde uitgevoerd en kenmerkt zich door de typische 3 strepen.

Adidas schoenen bestellen

Je Adidas schoenen koop je snel en gemakkelijk bij Ziengs. Onze inkopers doen elk seizoen weer hun best om de mooiste schoenen te selecteren en deze zó te prijzen dat er voor iedereen een schoen te vinden is. Wil je meer weten over de modellen die Ziengs aanbiedt of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op, we helpen je graag. Weet je precies wat je wilt hebben? Koop dan je sportieve en hippe Adidas sneakers online!

