A Fish Named Fred

A Fish Named Fred

‘Be proud, stand out’, zo luidt het motto van A Fish Named Fred. In de collectie van dit eigenzinnige merk zijn geen saaie schoenen te vinden. A Fish Named Fred werd in 2011 opgericht en wordt inmiddels op ruim duizend verkooppunten wereldwijd verkocht. Het idee achter dit merk is dat de wereld meer plezier en kleur kan gebruiken. De schoenen van A Fish Named Fred zijn daarom altijd voorzien van kleurrijke en in het oog springende details of prints. Vind nu 10 A Fish Named Fred modellen exclusief bij Ziengs!    

A Fish Named Fred schoenen

Mannen die het niet erg vinden om een beetje op te vallen zitten goed bij de schoenen van A Fish Named Fred! Bij Ziengs vind je in de collectie verschillende veterschoenen voor heren. Deze schoenen zijn te dragen onder een jeans, maar staan ook leuk als ‘eyecatcher’ onder een pak of nette pantalon. De schoenen van A Fish Named Fred zijn daarnaast gemaakt van leer, wat betekent dat ze er niet alleen leuk uitzien maar ook een uitstekende kwaliteit hebben.  

A Fish Named Fred herenschoenen

A Fish Named Fred herenschoenen zijn ideaal voor mannen die zijn uitgekeken op hun nette schoenen of iets anders dan sneakers zoeken om te dragen naar werk én daarbuiten. De schoenen van dit merk zijn voorzien van originele patroontjes en printjes en hebben aan de achterzijde een handige lus waardoor het aan- en uittrekken van A Fish Named Fred herenschoenen een makkie is.     

A Fish Named Fred veterschoenen

Wist je dat de veterschoenen van A Fish Named Fred worden ontworpen door eigen grafisch designers? Dit zorgt voor frisse en originele schoenen die meteen in het oog springen! In elk ontwerp van het merk is het logo, een visje, verwerkt. Soms duidelijk zichtbaar en soms een beetje verstopt. Voor welke schoen je ook kiest, met veterschoenen van A Fish Named Fred is een moderne en modieuze look gegarandeerd.

A Fish Named Fred kopen

Trakteer jezelf en je omgeving op wat extra vrolijkheid en koop een paar nieuwe schoenen van A Fish Named Fred! Kan je niet kiezen uit alle leuke modellen? Geen probleem, want bij Ziengs is ruilen en retourneren vanuit Nederland altijd gratis. Ook voor de verzending hoef je niet te betalen, ideaal! Wacht dus niet langer met het kopen van je A Fish Named Fred schoenen en kies meteen jouw favoriet.   

