Home

/

Jubileumfestival

Het is bijna zover. Deze zomer vieren wij de jubilea van 50 jaar Scapino en 75 jaar Ziengs Schoenen. Alle collega’s uit 275 winkels en het servicekantoor zijn uitgenodigd voor een groots Jubileum Festival in Assen

De verjaardagen van Scapino en Ziengs zijn alle reden tot een feestje. Maar dat zijn jullie ook! We willen jullie bedanken voor alle energie en inzet die jullie elke dag geven in onze winkels en op het hoofdkantoor. Het Jubileum Festival is de manier om samen te komen, elkaar te ontmoeten en te genieten van goede muziek, lekker eten en drinken en veel plezier te beleven! We zouden het leuk vinden als jij erbij bent om het met ons te vieren!

Dans op de nieuwste hits van topartiesten!

Verwen je smaakpapillen met heerlijke lekkernijen van de beste foodtrucks!

Proost op de successen van Scapino en Ziengs Schoenen met verfrissende drankjes bij onze fonteinbar!

Durf de uitdaging aan met onze spectaculaire karaoke-stier!

En nog veel meer verrassingen!

Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit onvergetelijke feest. Schrijf je nu in via onderstaande link 

We zien jullie graag 9 juni!

Team Jubileum Festival

Deze zomer vieren wij de jubilea van 50 jaar Scapino en 75 jaar Ziengs Schoenen. Alle collega’s uit 275 winkels en het hoofdkantoor zijn uitgenodigd voor een groots Jubileum Festival in Assen.

Adem Döymaz: “Ik kijk er enorm naar uit. We zijn er lang over aan het praten en druk met de organisatie, maar nu gaat het dan echt gebeuren! In de stad Assen, waar Ziengs en Scapino al decennia gevestigd zijn, zullen we een fantastisch feest vieren ter ere van onze 50ste en 75ste verjaardag met geweldige muziek, lekker eten en gezelligheid met al onze collega’s, ik heb er heel veel zin in.”

Het wordt deze zomermiddag niet alleen meezingen met alle hits van topartiesten, maar er zijn ook foodtrucks, een fonteinbar, karaoke stier en nog veel meer leuke activiteiten. En dat allemaal in een festival decor voor het distributiecentrum in Assen.

Henk Ziengs: “Een feestje vieren, dat doe je samen. Scapino bestaat 50 jaar en Ziengs Schoenen 78 jaar, mede door jullie inzet in onze winkels en op het hoofdkantoor. Ik nodig je graag uit om samen met jouw team naar Assen te komen en het glas te heffen op deze bijzondere mijlpalen. Ik hoop jullie te zien op 9 juni!

Geef je op via onderstaande button. We zien je graag op 9 juni in Assen!

De artiesten van het Jubileum Festival

Voor dit speciale Jubileum Festival hebben we de tofste artiesten geregeld. Uiteraard zijn jullie allemaal bekend met onze hoofdacts, namelijk Marco Schuitmaker, Mart Hoogkamer en Tino Martin. Daarnaast zorgt niemand minder dan DJ Jeroen Post voor de leukste feest- en danshits. Vergeet dus niet je lekkerst zittende schoenen aan te doen! Ook de BTMS Band voorziet ons van de leukste covers van allerlei soorten liedjes. Voor iedereen wat wils! Tot slot sluit Emanuel de Artiest deze feestelijke dag af. Als dat geen feest wordt! 

 

 

Praktische info

ADRES
Industrieweg 28, 9403 AB Assen

ROUTE
Het Jubileum Festival is goed bereikbaar per fiets, lopend, met het ov, met de auto of het georganiseerde busvervoer. Volg te allen tijde de aanwijzingen van onze verkeersregelaars op.

FIETS
Fietsen parkeer je bij de fietsenstalling aan de zijkant van het terrein.

AUTO
Voer het adres: Industrieweg 28 in Assen in op je navigatie. Rondom dit adres word je middels verkeersregelaars gewezen op een parkeerplaats voor de auto. Het evenemententerrein ligt voor het distributiecentrum van Scapino. De ingang is duidelijk aanwezig. Het is een kort stukje lopen vanaf de parkeerplaatsen naar het terrein.

OV
Assen is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation van Assen is op ca. 5 minuten loopafstand van het festivalterrein. Raadpleeg www.9292.nl voor jouw route. Plan zeker ook alvast je terugreis. Niet alle bestemmingen zijn laat op de avond nog bereikbaar met de bus. Houd daarom goed in de gaten welke bus of trein je naar huis moet nemen om weer veilig thuis te komen.

BUSSEN
Op de plekken waar je uit de bus bent gestapt bij aankomst, zal ook de plek zijn waar jouw bus weer vertrekt. Onthoud je busnummer, zodat je zeker weet dat je in de goede bus terug zit.

BUSVERVOER
Geen zin in gesleep, overvolle treinstations of drukke parkeerplaatsen? Kom dan met het speciaal georganiseerde busvervoer naar het Jubileum Festival.

We bieden jullie een plek aan in een bus welke vanuit verschillende opstapplekken door heel Nederland vertrekt, afhankelijk van het filiaal waar je werkt. Je wordt voor het festival opgehaald en na afloop veilig teruggebracht naar de plek waar je ook bent opgestapt. Let bij het instappen op het nummer van jouw bus. Na afloop van het festival stap je, samen met je collega’s, weer in de bus met hetzelfde nummer zodat je veilig thuiskomt. Het kan zijn dat de opstapplaats die je opgeeft wordt gewijzigd, omdat de routes wijzigen door definitieve opgave van alle collega’s uit de winkels.

TICKETS
Als collega van Scapino of Ziengs ben je exclusief uitgenodigd voor dit event. Tickets zijn op deze website (gratis) te verkrijgen. Door aanmelding ontvang je op je (persoonlijke) e-mail een ticket met een QR code. Hiermee kan je het terrein op komen en ontvang je een polsbandje. Het is dus niet mogelijk om iemand mee te nemen of je aan te melden als je niet werkzaam bent bij Scapino of Ziengs op 9 juni 2024.

WAAR KAN IK EEN TICKETS KRIJGEN?
Meld je aan via deze website (ziengs.nl/jubileumfestival). De ticketregistratie wordt gedaan door onze partner GO-TICKETS.

HOE ONTVANG IK MIJN TICKET?
Na aanmelding ontvang je een link per e-mail waar je het ticket kunt downloaden.

KUNNEN TICKETS OOK GESCAND WORDEN VANAF EEN MOBIELE TELEFOON?
Ja, het is mogelijk om tickets te scannen vanaf een mobiele telefoon. Houd er wel rekening mee dat de internetverbinding niet altijd even stabiel is, dus wij adviseren je om je ticket van tevoren te downloaden op je telefoon.

ALS IK VRAGEN HEB OVER MIJN TICKETS, MET WIE KAN IK DAN CONTACT OPNEMEN?
Alle vragen omtrent tickets kunnen naar [email protected]

ENTREE
Bij de ingang van het festivalterrein wordt de QR code van je ticket gescand en ontvang je hiervoor een festivalbandje. Met dit bandje kan je onbeperkt drinken en eten halen bij de bar en foodtrucks.

HUISREGELS
De huisregels op het terrein van het Jubileum Festival lees je hieronder:

Bezoekers onder de 18 jaar mogen geen alcohol consumeren. Ben je onder de 18 jaar, dan zal je bij binnenkomst een speciaal bandje ontvangen
Roken is alleen toegestaan in de openlucht (niet in de tent)
Er is beveiliging aanwezig, voor ieders veiligheid
Er worden beeld- en of geluidsopnames gemaakt door artiesten en de organisatie
Eigen eten en drinken is niet toegestaan
Er is een EHBO post aanwezig

BEKER RECYCLE SYSTEEM
We werken met een beker recycle systeem. Breng je plastic beker terug naar de bar zodat deze gerecycled kan worden. Zo houden we het duurzaam én houden we het terrein netjes!

HOE WERKT HET?

Bij de ingang ontvang je een munt. Deze wissel je op het moment dat jij een drankje bestelt in voor een beker. Deze beker lever je bij elke bestelling in en krijg je je drankje in een nieuwe beker.

KLUISJES
Er zijn kluisjes aanwezig op het terrein. LET OP: Er zijn niet genoeg kluisjes voor iedereen, dus als je er één wilt, adviseren we om met je collega’s een kluisje te delen.

TOUR DISTRIBUTIECENTRUM
We vinden het super leuk om jullie te mogen ontvangen in Assen, waar ons hoofdkantoor en distributiecentra staan. We willen jullie de kans geven om, nu je hier toch bent, rond te kijken in het hart van ons bedrijf. Je kan gedurende de hele middag melden bij de speciale ontmoetingsplek waarin elk uur een korte rondleiding zal starten. Dit houden we kort en krachtig, want het echte feest is natuurlijk op het festivalterrein.

WEERSOMSTANDIGHEDEN
Stiekem gaan we er natuurlijk vanuit dat het supermooi weer wordt. Houd zeker de weersvoorspellingen goed in de gaten, zodat je je kunt aanpassen aan de weersomstandigheden (let ook op zonnebrand). Het Jubileum Festival gaat altijd door, ook bij slecht weer.

DRESSCODE
De dresscode is festival stijl, maar kom vooral waar jij je goed in voelt. Een paar toffe westerns, goede sneaker of kleurrijke sandaal (uiteraard van Scapino of Ziengs ;-)) zijn een goede basis van elke festival outfit. Met accessoires maak je het helemaal af. Dress to impress, samen met jouw team!

FOTO’S
Natuurlijk wil jij dit feestje vastleggen. Met je mobieltje of je pocketcamera is dit geen probleem. Professionele foto- en videocamera’s met zoomlenzen en afneembare accessoires zijn niet toegestaan. Selfiesticks en drones zijn niet toegestaan.

EHBO
Op het terrein bevindt zich EHBO. Er zijn bovendien mobiele EHBO-teams die je kunt raadplegen. Ga bij medische problemen zo spoedig mogelijk naar de dichtstbijzijnde EHBO’er of beveiligings-medewerker om het probleem te melden. Zorg voor elkaar en steek een helpende hand uit als mensen in de omgeving hulp nodig hebben.

Bij de EHBO post is het ook mogelijk om te kolven.