Over Ziengs

Lentekriebels met Skechers!

dinsdag, 17 maart 2015

Het voorjaar komt er weer aan en daarom zet Ziengs het hippe merk Skechers in het zonnetje. Bijna iedereen kan slagen met Skechers want de kleurrijke collectie van Skechers is er voor schoenen voor dames, heren en meisjes!

Skechers begon in 1992 met het ontwerpen van skateschoenen en laarzen. Het assortiment is later uitgebreid met sportschoenen, sneakers en hardloopschoenen. Tegenwoordig produceert Skechers kleurrijke schoenen in 100 landen. In week 12 start Skechers in Nederland met een landelijke campagne op TV om de Memory Foam sneakers te lanceren. Dit voorjaar komt Skechers met comfortabele ontwerpen in de Skechers GO WALK lijn. De schoenen zijn gemaakt van soepel materiaal waardoor voeten de ruimte krijgen om natuurlijk te bewegen. De wandelschoenen zijn licht, naadloos en hebben een comfortabele pasvorm dankzij de V-stride technologie. Hierdoor voelen de sportieve Skechers schoenen aan als een sok! Let op: De GO WALK instappers van Skechers vallen een maat groter.

Bij een aantal Skechers schoenen is in 2014 ‘Memory Foam’ geïntroduceerd. Deze schoenen zijn voorzien van een schuimlaag welke ook wordt verwerkt in een traagschuim-matras. De elasticiteit van dit materiaal geeft uw voeten optimale ondersteuning doordat het langzaam terugkeert in zijn oude vorm. De Memory Foam in de Skechers schoenen ondersteunt tijdens het lopen optimaal door de druk op te vangen bij de verschillende bewegingen. Hierdoor zijn de sportieve Skechers schoenen ook prima te gebruiken als comfortabele sportschoenen!

Bestel snel via http://www.ziengs.nl/skechers/ de nieuwste sneakers en instappers van Skechers en ervaar het comfort zelf!
Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!