Over Ziengs

Een kijkje in de keuken bij Macarena

maandag, 11 mei 2015

Al meer dan 40 jaar worden de klassieke Macarena’s geproduceerd en zijn ze inmiddels niet meer weg te denken uit de collectie van Ziengs. De familie Ochoa uit Spanje maakt gebruik van de nieuwste technologieën, in combinatie met hun jarenlange ervaring noemen wij dit ook wel ‘vakmanschap’.

Macarena heeft speciaal voor Ziengs een video gemaakt waar ze ons kennis laten maken met het productieproces van de klassieke Spaanse espadrilles die nog steeds met de hand geproduceerd worden. Bekijk de video en ontdek hoe de familie Ochoa uw Macarena espadrilles met passie en bevlogenheid in elkaar zet. Voor Ziengs is het duidelijk dat het comfort van de espadrilles nauw samenhangt met het vakmanschap dat schuilt in het productieproces bij de espadrilles van Macarena.

Verkocht door het filmpje en klaar om zelf een paar espadrilles aan te schaffen? Kijk snel op http://www.ziengs.nl/macarena/ en vind een geschikt model Macarena espadrilles in uw gewenste kleur of een paar espadrilles voorzien van een vrolijke print.


Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!