Over Ziengs

Shoesme helpt u bij de schoenenkeuze voor baby’s!

dinsdag, 17 maart 2015

Shoesme helpt je op weg bij het uitzoeken van de eerste babyslofjes. Het informatieboekje van Shoesme staat boordevol informatie over gezonde babyvoetjes. Shoesme geeft daarnaast ook handige tips en interessante adviezen over de zorg en aandacht die je kunt schenken aan de voetjes van jouw baby.

Het informatieboekje is handig om wat op te steken over de beentjes en voetjes van jouw kind en hoe deze zich ontwikkelen. Kijk in het boekje hoe de babyvoetjes zich kunnen ontwikkelen en houdt dit bij jouw eigen kind in de gaten. Babyvoetjes zijn fragiel en hebben bescherming nodig. Niet alleen schoenen maar ook jij kunt jouw kind ondersteunen bij het leren lopen. Lees de handige tips en volg adviezen op zodat jouw baby zich goed kan ontwikkelen als het gaat om de eerste stapjes.

Shoesme heeft twee soorten schoentjes die baby’s ondersteunen. De Babyproof Smart babyslofjes zijn geschikt voor alle fases. De lichte schoentjes buigen met de voet mee en helpen jouw kind aan een goede loophouding. Met deze babyslofjes is het alsof jouw kind op blote voeten loopt.

De Extreme Flex schoentjes zijn een vervolg op de Babyproof Smart. Kinderen die net kunnen lopen zijn met de comfortabele Extreme Flex schoentjes in staat om prima te leren lopen dankzij de flexibele zool en goede ondersteuning.

Geïnteresseerd geraakt? Lees hier het informatieboekje van Shoesme boordevol tips en adviezen!


Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!