Privacy Statement

Ziengs Schoenen respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor overige zaken zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Ziengs Schoenen zal je persoonlijke gegevens niet aan derden beschikbaar stellen en/of verkopen. De consument heeft recht op inzage, wijziging en verwijdering van de door ons bijgehouden gegevens.

Ziengs Schoenen gebruikt persoonlijke gegevens om de volgende diensten te leveren:

Als je een bestelling plaatst, hebben we jouw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om jouw bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
Om het winkelen bij Ziengs Schoenen zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met jouw toestemming jouw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot jouw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en je beter van dienst zijn.
Wij gebruiken jouw e-mailadres om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over onze collecties, merken en acties. Als je dit niet langer op prijs stelt, is er de mogelijkheid je uit te schrijven via de link onderaan de mails die je ontvangt van Ziengs.

Als je bij Ziengs Schoenen een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, jouw gegevens op een Secure Server. Je kunt een wachtwoord opgeven zodat jouw naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens niet bij iedere bestelling ingevuld hoeven te worden.
Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en verbeteren.
Indien je nog vragen hebt over de Privacy Policy van Ziengs Schoenen, dan kun je contact met ons opnemen. Onze klantenservice helpt je verder als je informatie nodig hebt over jouw gegevens of als je deze wilt wijzigen. In het geval dat wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vind je op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!