• NIEUW - Jongensschoenen (rechtsboven)
  • NIEUW - Shoesme winactie
  • NIEUW - Kids babyschoenen
  • NIEUW - Kids sneakers
  • NIEUW - Kids Skechers
  • NIEUW - Meisjesschoenen (linksonder)

Kinderschoenen

Verantwoorde kinderschoenen zijn essentieel voor de groei en ontwikkeling van de kindervoeten. Kinderen willen spelen en rennen; de wereld verkennen. Schoenen moeten daarom niet alleen mooi zijn, maar ook comfortabel en van goede kwaliteit. Bij Ziengs bent u hiervoor aan het juiste adres. 

Jongensschoenen en meisjesschoenen van kwaliteit

Door in te spelen op het gebruik van de kinderschoenen is de kwaliteit hoogstaand. De kinderschoenen die te koop zijn bij Ziengs zijn sterk en comfortabel, hebben een speciale stootrand en een stevige zool. Hierdoor lopen de schoenen lekker, kunnen ze tegen een stootje en raken ze niet gauw beschadigd. Daarnaast hebben veel kinderschoenen een uitneembaar voetbed, zoals bijvoorbeeld de schoenen en laarzen van Giga en Shoesme.

Een ruime keuze aan kinderschoenen

Ontdek het assortiment kinderschoenen van Ziengs met zowel jongensschoenen als meisjesschoenen in diverse kleuren, zoals witte kinderschoenen, maar natuurlijk ook stoere blauwe, zwarte en grijze of schattige roze, zilveren en glitterende schoenen. Ziengs heeft voor ieder wat wils in het assortiment en daarnaast voor uiteenlopende leeftijdscategorieën. De kinderschoenen variëren van maat 19 tot en met maat 40. Van babyschoenen en leren lopen schoenen tot aan stoere sneakers en hippe meisjeslaarzen! Ziengs biedt onderscheidende merken voor elke leeftijd waaronder: Muyters, Shoesme, Timberland, Bunnies en Giga
Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!