Actieve filters
 • Floris van Bommel
 • Filters

  Afdeling

  Prijs

  Schoensoort

  Kies je maat:

  Zool

  Materiaal

  Leest

  Uitneembaar voetbed

  Merk

  Filters wissen
  ×

  Floris van bommel

  31 producten gevonden
  Filters

  Floris van Bommel

  In 1996 nam directeur Frans van Bommel zijn middelste zoon Floris mee naar de collectiebesprekingen bij van Bommel. Het merk van Bommel staat bekend op de stijlvolle, elegante en klassieke kwaliteitsschoenen die ze produceren. Wanneer er een aantal modieuze schoenen worden gepresenteerd bij een van deze collectiebesprekingen is het al gauw duidelijk dat deze schoenen afwijken van de klassieke collectie die kenmerkend is voor van Bommel. Het idee was om de collectie apart te presenteren onder een nieuw merk met een nieuw logo maar waarbij de connectie met van Bommel niet verloren gaat. Directeur Frans van Bommel kijkt over de lange tafel en ziet zijn zoon zitten, een nieuwe merknaam is geboren; ‘Floris van Bommel’.

  Een nieuw merk met een eigen logo is geboren en met de modieuze schoenencollectie wordt er een nieuwe weg ingeslagen. Een jaar later is de Floris van Bommel collectie uitgebreid en zijn ze druk bezig om meer bekendheid te creëren met een uitgebreide campagne. De groei blijft doorgaan en de modieuze schoenen van Floris van Bommel zijn een hit. In 1999 gaat Floris van Bommel zelf aan de slag bij van Bommel en is hij verantwoordelijk voor de communicatie- en ontwerpafdeling. Een aantal succesvolle reclamecampagnes later is het merk Floris van Bommel een begrip in de schoenenbranche.

  Collectie

  De schoenenlijn van Floris van Bommel staat voor hippe en modieuze schoenen voorzien van dezelfde kwaliteit als de klassieke van Bommel schoenen. Inmiddels heeft Floris van Bommel ook een sneakerlijn die goed loopt en wordt de collectie van Floris van Bommel ieder seizoen uitgebreid met meer dan 100 nieuwe modellen. Ook op het gebied van materiaal en kwaliteit blijft Floris van Bommel verbeteren met nieuwe soorten rubber en leer. De collectie van Floris van Bommel is volledig gericht op de Belgische, Duitse en Nederlandse markt en in de loop der tijd worden er een aantal ‘flagship boutiques’ geopend in deze landen.

  Gratis thuisbezorgd

  Bij Ziengs bezorgen we je Floris van Bommel bestelling gratis bij jou thuis! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 14 dagen gratis retourneren en/of ruilen. Wanneer je vandaag vóór 20:00 uur besteld, dan heb je morgen je nieuwe Floris van Bommel bestelling al in huis!
  Schrijf je in voor de nieuwsbrief
  Volg ons op Social Media
  voor het laatste nieuws en de leukste acties!