Home

/

producten

Cellini

Cellini

Pumps, hoge laarzen, enkellaarsjes, instappers en tassen: de collectie van Cellini is uiteenlopend! Bij Ziengs bestaat een groot gedeelte van de Cellini collectie uit enkellaarsjes, pumps en ballerina’s. Daarnaast hebben we bij Ziengs in de Cellini collectie ook nog veterbooties, instappers, sneakers en laarzen voor jou geselecteerd. De Cellini schoenen worden gemaakt van leer, suède, canvas en nubuckleer. Een aantal Cellini damesschoenen zijn voorzien van lak, een print of subtiele details. De Cellini schoenen staan bekend om hun pasvorm en comfort.

Verschillende hakhoogtes, kleuren en details

De Cellini damesschoenen zijn trendy en vaak voorzien van subtiele of juist meer opvallende details zoals studs of een decoratief riempje. Het assortiment met damesschoenen van Cellini is erg kleurrijk en je kunt de schoenen ook selecteren op basis van de hakhoogte. Zo zijn er Cellini ballerina’s met een platte hak (tot 2 cm) maar ook pumps met een hoge hak (7 – 13 cm). De Cellini collectie kent vele kleuren waarin de basiskleuren grijs, taupe, cognac en zwart het meest voorkomen. De maatvoering van Cellini gaat van maat 36 tot en met maat 43.

Gratis verzending vanaf € 39,99

Bij Ziengs bezorgen we je Cellini bestelling gratis bij jou thuis vanaf € 39,99! Mocht het onverhoopt niet zijn wat je er van had verwacht, dan kun je je bestelling bij Ziengs altijd binnen 30 dagen gratis retourneren. Wanneer je vandaag bestelt, dan is de kans groot dat je morgen je nieuwe Cellini bestelling al in huis hebt!