WIN - BABBOE BAKFIETS MET SHOESME

maandag, 26 februari 2018Hallo daar! Blij met je Shoesme aankoop die je onlangs hebt gedaan voor je kleine? Ben jij die trotse ouder van het kind dat net de eerste stapjes heeft gezet? Of ben jij juist die ouder die soms verlangt naar de tijd dat je kind nog zo klein was dat het één moment stil kon zitten?

Waar je ook naar toe wilt gaan, sommige dingen zijn makkelijker op de fiets dan te voet. Dan is het extra fijn om je kinderen dicht in de buurt te hebben, waarbij zij de ruimte hebben om zich heen te kunnen kijken. Samen op stap wordt dan nog een mooier avontuur.

Zie jij jezelf al fietsen op die elektrische bakfiets? Supertof natuurlijk en een ware uitkomst als jij je kunt vinden in bovenstaand verhaal! Wie weet wordt het binnenkort werkelijkheid! Want tussen 1 maart en 31 mei 2018 maak jij kans op een elektrische bakfiets van Babboe. Stap 1 heb je al gezet, door een paar nieuwe Shoesme schoenen aan te schaffen bij Ziengs. Stap 2 is het invoeren van de code die jij op bijgeleverde flyer kan vinden. Vul hier je code in en in juni maken wij de winnaar bekend in de online nieuwsbrief. 

Wil jij ook kans maken, maar heb je nog geen code? Koop dan nu een paar prachtige voorjaarschoenen van Shoesme voor je zoon of dochter (waar je sowieso al heel blij van wordt) en de unieke code wordt dan automatisch meegestuurd met je bestelling.


Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!