FAYE GASTBLOG: STEVIG DE WINTER DOOR

donderdag, 21 december 2017

Hi! Ik ben Faye, 27 jaar en ik ben moeder van Dyem (6), Maez (3 maanden) en 'liefmoeder' van Tyra (12). Je leest het goed, maar liefst 3 meiden! Je zult wel denken, arme man. Ja is het ook wel een beetje, want laten wij nu net allemaal van kleding, schoenen, tassen, make-up en de hele rataplan houden! Maez dan nog niet, maar dat komt nog wel.

Ik kan best de rillingen krijgen als mams en kind een hoog 'twinning' gehalte hebben. Want het kan nogal poezelig overkomen. Dus als er word gedubbeld dan wel op een stoere manier en net even anders. Dyem heeft namelijk echt al een heel eigen stijl. Mevrouw adviseert gerust haar moeder wat zij wel en niet moet dragen en heeft echt oog voor detail. Ze merkt ook echt alles op.

De meiden groeien als kool en vooral Dyem die met haar 6 jaar groter is dan welk kind van haar leeftijd dan ook. Waar het vandaan komt mag Joost weten want haar vader en moeder zijn nog net geen lilliputters. Het liefst loopt ze op teenslippers of een witte gymp, maar voor de winter vind ik dat niet zo'n strak plan. Normaliter kocht ik schoenen zonder haar, maar nu betrek ik haar echt bijna bij alles wat ik koop voor haar. Ik vind het belangrijk als ouder zijnde, hun eigen stijl te motiveren en dus ook te laten uitspreken als ze iets niet of wel mooi vindt.

Na veel gescrol, wikken en wegen hebben wij (of eigenlijk Dyem) gekozen voor stevige stoere winterlaarzen met riempjes. Leuk detail bij de kinderlaarzen; een zilveren ster! Toch dat tikkeltje anders weer he. Leuk met een strakke skinny en stoere bomber. Maar ook te gek met een jurkje en dikke maillot.

Hier komen wij de winter wel mee door!

Laarsjes Faye: Ann Rocks kuitlaarzen
Laarsjes Dyem: Muyters laarsjes

Wil je meer inspiratie opdoen? Volg Faye dan op Instagram, ze post onder de volgende naam: @faye.bone mooie gezellige afbeeldingen van haar en haar familie!

De prijzen vermeld op onze website zijn leidend.


Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!