HANNEKE GASTBLOG: HOW TO STYLE BIKER BOOTS

dinsdag, 07 november 2017

Hey, mijn naam is Hanneke Tsujimaru! Ik ben moeder van twee jongens, 3 en 8 jaar oud. Ik woon dichtbij Den Bosch en ben het liefst bezig met mode, styling en fotograferen. Never out of style ... de biker boot een ideale winterschoen vind ik! De schoenen zijn op vele manieren te dragen, hierbij een paar voorbeelden van hoe ik mijn Ann Rocks biker boots style!

LOOK 1
Voor een zonnige herfstdag; de midi jurk met bloemenprint en daarover een stoere bikerjacket (die heeft toch iedereen?)! Ik hou ervan iets op mijn hoofd te zetten en heb voor deze look gekozen voor een zwarte beanie. Sokken in een kleurtje, printje of met glitters vind ik altijd een leuk detail! Uiteraard ga ik niet op pad zonder een mooie tas.LOOK 2
Wat is er nu lekkerder dan met dit weer een stoere gebreide trui dragen? En dan het liefst in een lekker kleurtje. Ik heb gekozen voor rood, mijn kleur deze winter. Gecombineerd met een simpele zwarte skinny of een kort rokje; dan ben ik helemaal klaar om met mijn boys op pad te gaan. Om mijn look af te maken draag ik dit seizoen graag een oversized jas (toch wel mijn ultieme wintermusthave)! En niet te vergeten mijn lievelings-schipperspet!LOOK 3
Deze look is een beetje boy-ish, maar op zijn tijd hou ik daar wel van! Een straight denim liefst met rafels onderaan, kan dan niet ontbreken! Ik kocht er eentje bij H&M voor 15 euro, knipte ‘m af en maakte de broek nog wat stoerder door er een gat in te knippen. Daarbij een simpel zwart coltruitje en weer een lange jas…love it! Oh en ik maak mijn look altijd af met een mooie tas, een goede ring of grote oorbellen voor de vrouwelijke touch ;-)De biker boots zijn op vele manieren te dragen en zijn ook nog eens super comfortabel! Een echte aanrader!

Wil je meer inspiratie opdoen? Volg Hanneke dan op Instagram, ze post onder de volgende naam: @hanneketsujimaru mooie stijlvolle afbeeldingen! Of denk je 'hé ik wil ook dat er graag een paar biker boots in mijn kast pronken', bekijk dan HIER onze biker boots collectie!

Deze blog is geschreven tijdens de campagne: Fall For You (29 oktober 2017). De prijzen vermeld op onze website zijn leidend.

Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!