SUNSEEREE GASTBLOG: FALL FOR BIKERS

maandag, 06 november 2017

Ik ben Sunseeree, beautylover, fashionista en trotse mama van Ayumi en Masato. Sinds 2011 deel ik mijn passie voor Beauty, Fashion, Food, Health, Lifestyle en natuurlijk van alles rondom het gezinsleven op mijn blog KoalaBeautyMama. Thuis noemde ze mij kangeroe of koalamama, omdat ik Ayumi continu bij mij droeg. Zo is de naam KoalaBeautyMama ontstaan.

De herfst is in volle gang en stiekem hebben wij hier allemaal op gewacht. Het seizoen waar je weer kunt genieten van nieuwe collecties in de winkels. Warme jassen, een sjaal, toffe sweaters en natuurlijk nieuwe schoenen! Ik vind schoenen met hoge hakken erg mooi, maar eigenlijk kun je mij altijd vinden op stoere schoenen die lekker comfy zitten. Ik ben ten slotte veel in beweging en moet onze kinderen kunnen bijhouden. Iets waar ik gek op ben zijn biker boots! Wat een geluk dat ze tegenwoordig helemaal hot zijn. Ze komen nu in allerlei soorten. Met studs, veters, opdrukken en gespen. Voor iedere kledingstijl zit er wel een schoen bij.Waarom zou je voor de biker boots look gaan? Ten eerste zitten ze heerlijk, ten tweede zijn ze stoer en kun je ze met veel outfits combineren. Ik draag ze het liefst met een high waisted jeans. Toch staan ze ook heel leuk met een strakke legging en een oversized sweater bijvoorbeeld. Het is ook de manier om een jurkje net een andere uitstraling te geven. Probeer vooral wat setjes uit je kledingkast uit en combineer ze met je biker boots. Toen ik officieel voor de wet ging trouwen, had ik een zwart jurkje aan met raad eens.. jawel biker boots!

Als moeder van een druk gezin vind ik het belangrijk om er verzorgd uit te zien en doe ik mijn best om een beetje fashionable voor de dag te komen. Ik heb er ook veel plezier in om te shoppen voor onze eigen kinderen. We hebben een zoontje van 3 en een dochter van 5 jaar. Tijdens mijn zwangerschap zat ik al weg te dromen bij alle schattige kleertjes. Dan boffen wij dat we een jongen en een meisje mogen verwelkomen. Dubbel zo leuk om kleding, schoenen en accessoires te shoppen. Voor ons zoontje kocht ik bij Ziengs donkerblauwe sneakers van Converse. Voor mijn dochtertje koos ik de korte zwarte laarzen van het merk Muyters. Ze zitten stevig en er zitten schattige studs op met sterretjes wat nu super hip is. Van het merk Ann Rocks koos ik de veterboots in het zwart. De studs in combinatie met de veters en gespen zijn wat mij betreft een musthave. Sommige boots zijn vrij stug. Echter heb ik mijn schoenen niet hoeven inlopen. Ze zaten gelijk fijn.Hoewel twinning met je kindje geweldig is, is het comfort van kinderschoenen zeer belangrijk. De kleine voetjes hebben van kleins af aan voldoende steun nodig om goed te leren lopen. Daarna moeten ze stevig bij de enkels zitten voor optimale ondersteuning. In de zomer let ik erop dat ze niet glijden over hun zooltjes en dat de riempjes niet te strak zitten. De schoentjes moeten niet gaan knellen en ook ventilatie is een punt om op te letten. In de winter moeten ze tegen een stootje kunnen door regen en kou. Ze moeten warm zijn en ze moeten de schoenen zelf natuurlijk ook leuk vinden. Geloof me, als je kindje zijn/haar outfit niet leuk vindt heb je drama in de ochtend. Geen enkele ouder wil denk ik een strijd in de vroegte. Onze kinderen waren vanaf 2 jaar behoorlijk kieskeurig en hadden toen al een eigen kledingstijl. Nou ja, ze wisten gewoon duidelijk wat ze wel en niet wilde aantrekken.

Om geldverspilling en miskopen te voorkomen, hebben wij besloten om de kinderen zelf te laten beslissen. Uiteraard zijn wij degene die de portemonnee trekken, maar we vinden het fijn om de kinderen hierbij te betrekken. Zij moeten het ten slotte dragen. Het is een leuke manier om te ontdekken wat ze mooi vinden. Soms komen er hele aparte outfits uit haha. Ach ja, laat ze lekker hun gang gaan.

Als het echt niet staat, dan kies ik wat anders ;-) Als ons dochtertje in de ochtend haar stoere laarzen aantrekt en naar school gaat, ben ik best trots! Daar gaat onze meid. De basisschool was even wennen. Nu stapt ze vol enthousiasme en zelfverzekerdheid naar binnen.

"These boots are made for walking. And that's just what they'll do. One of these days these boots are gonna walk all over you."

Wil je meer inspiratie opdoen? Volg Sunseeree dan op Instagram, ze post onder de volgende naam: @sunseeree veel leuke afbeeldingen van onder andere haar super lieve kindjes!! Of denk je 'hé ik wil ook graag een schoenenmatch met mijn kleintje', bekijk dan HIER onze biker boots collectie!

Deze blog is geschreven tijdens de campagne: Fall For You (29 oktober 2017). De prijzen vermeld op onze website zijn leidend.


Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!