TRENDS HERENSCHOENEN NAJAAR 2017

maandag, 23 oktober 2017

Ken jij Follow Fashion al? In 2011 is Marlou Volkerink begonnen met Follow Fashion, wat nu is uitgegroeid tot een populair en zeer snel groeiend Nederlands modeplatform. Ze schrijft dagelijks over fashion, beauty en lifestyle! Voor Ziengs Schoenen schrijft Follow Fashion regelmatig gastblog's! Hou de site in de gaten voor nieuwe berichten!

Door: Marlou Volkerink

Ik heb de leukste heren schoenentrends voor je op een rijtje gezet om jou en je mister ellenlange shopsessies te besparen, zodat jullie samen extra quality time hebben. Klinkt goed toch?

Om je de beste indruk van de nieuwe heren schoenentrends te geven is het wel zo leuk om ze te laten showen door een ‘echt’ fotomodel. Maar waar vind je die zo 1, 2, 3? Mag ik je even voorstellen aan ons fotomodel in spe: Jurre. Hij was zo lief om voor deze blog model te staan en de nieuwe collectie van Ziengs te showen.

DRIE X SCHOENENTRENDS VOOR HEREN
Om de keuze voor je manlief zo makkelijk mogelijk te maken hebben we de drie belangrijkste trends voor je bij elkaar gezocht. Hoe minder keuze, hoe sneller de shop-sessie en hoe blijer manlief! Of houd hij zoals Jurre wel van shoppen? Als ik veel vriendinnen mag geloven dan is het toch best uniek dat mijn man net zo gek is op shoppen als ik.

TREND 1: ROBUUST EN STOER
Van deze stoere trend wordt volgens mij elke man blij: robuuste workerboots. Zowel hoge als lage modellen met dikke zolen in de kleuren darkt earth en crown blue zijn het helemaal dit najaar.TREND 2: SPORTIEF EN MINIMALISTISCH
Sneakers blijven hot en komend seizoen ligt de nadruk vooral op sportieve en minimalistische gympen. Naast Jurre’s favoriete merk Björn Borg, zijn ook sneakers van Puma (sportief) en Tommy Hilfiger (minimalistisch) on trend.TREND 3: KLASSIEK EN STIJLVOL
Sneakers en workerboots zitten heerlijk comfortabel, maar een paar geklede klassieke schoenen mogen eigenlijk niet in de garderobe van een man ontbreken. Perfect voor naar kantoor! Komend seizoen blijven de modellen classy as always en alleen de details in de vorm en de bewerking maken het verschil.En de trend voor dames? Uiteraard hebben we ons ook verdiept in de schoenentrends voor dames. Heb je deze blogpost gemist? Klik hier! Ik ben benieuwd voor welke schoenen jij en je vriend gaan. Is hij het type voor stoere workerboots? Of gaat hij veilig voor sneakers?

Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!