LIAN GASTBLOG: TRENDY SNEAKERS & OUDERWETSE MODEREGELS

dinsdag, 17 oktober 2017

Door: Lian Galliard, @liangalliard

Misschien zou ik als “mode influencer” super trendy en modieus moeten zijn, maar als het aankomt op het samenstellen van outfits ben ik erg ouderwets. In het tijdperk waar je alle kleuren en stijlen met elkaar mag mixen, vind ik juist nog steeds dat vooral kleuren moeten matchen. Een groene trui met rode laarsjes en een blauwe jeans? Nee dank je! Samen met “less is more” is dat toch wel echt een belangrijke “moderegel” voor mij.

Dus toen ik deze geweldige beige Puma sneakers aantrok voelde ik meteen dat ik een ander item in de kleur beige uit mijn kast moest trekken. Oftewel, mijn favoriete beige sweater. Ik combineerde de items met een blauwe distressed jeans voor een beetje kleur en een beetje edge. De finishing touch maakte ik met mijn nieuwe Prada tasje.Door het matchen van kleuren creëer je naar mijn mening juist een stijlvolle en tevens een rustige look, waardoor de eyecatcher de aandacht trekt. En aandacht verdienen deze schoenen – de eyecatchers – zeker! Ik ben helemaal weg van die brede, satijnen veters. Zo’n slimme en leuke manier van Puma om hun tijdloze sneaker model extra speciaal te maken!Ook opzoek naar een perfecte look met sneakers? Deze toffe Puma sneakers zijn nu verkrijgbaar zijn met een korting van €10? Ga snel langs één van de winkels van Ziengs, of shop online!

Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!