COMFY MET DE TIMBERLAND BRADSTREET CHUKKA VETERBOOT

zondag, 29 oktober 2017

De nieuwe Timberland boots zijn niet alleen super stoer, ze zitten ook nog eens als gegoten! Dit heeft te maken met de speciale SensorFlex technologie. Nu hoor ik je denken.. de wat? Tijd voor wat uitleg en outfit inspiratie met deze stoere shoes!

SensorFlex™
Als je eenmaal schoenen hebt gedragen met deze speciale zolen dan wil je niet meer anders. Deze technologie zorgt ervoor dat je schoen super buigzaam is en je er lekker lang op kunt lopen, zonder last te krijgen van je voeten. De zool bestaat uit drie lagen, waarvan iedere laag een bijdrage levert aan de sterkte. De bovenlaag is super stevig en is voorzien van de SensorFlex™ technologie. Daarna komt de EVA-tussenlaag die wat zachter is en zich direct aanpast aan een ongelijke ondergrond. En last but not least, de buitenkant. Daar zie je de buitenzool met groeven, die in elke SensorFlex™ schoen is verwerkt om met elke stap mee te kunnen buigen.

Klinkt misschien wat technisch, maar eigenlijk moet je het gewoon voelen om het te ervaren.Outfit inspiratie
Deze stoere veterboots maken je outfit helemaal af! En wie kunnen we beter vragen hoe je deze boots het beste kunt combineren dan Marlou van Follow Fashion? Aan haar de taak om vriendlief helemaal af te stylen met de Timberland Chukka veterboots.

“Ik ben gek op streepjes en koos voor Jurre een striped sweater in combinatie met een lekkere warme trenchcoat.”Jurre draagt de Timberland boots met een mooie jeans in donkergrijze wassing. De combinatie van de grijs- en zwarttinten staan perfect bij de cognackleurige schoenen. Door je outfit in een rustig kleurenpalet te houden knallen deze schoenen er extra goed uit. En een groot pluspunt: je kunt er lekker lang op lopen want ze zijn dus ook nog eens super comfy. Zin om te shoppen?

Klik HIER om de Timberland Bradstreet Chukka veterboot te bestellen in onze webshop.


Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!