MICHELLE GASTBLOG: MINI ME MET PUMA'S

woensdag, 27 september 2017

Hi! Ik ben Michelle, 24 jaar en sinds 1 mei 2015 getrouwd met Koen. op 5 mei 2016 zijn wij de trotse papa en mama geworden van onze zoon Morris! Inmiddels hebben wij ook onze tweede zoon mogen verwelkomen. Op 30 augustus 2017 werd Benjamin geboren!

Morris is inmiddels ruim één jaar, en ik kan er heel vrolijk van worden hem leuk aan te kleden! Lekker oppervlakkig, maar kleren maken de man, en dat vind ik voor onze mini net zo. Nou is ie natuurlijk altijd knap, dat snap je, maar ik word oh zo vrolijk van een leuk outfitje. Op het moment van schrijven ben ik 38 weken zwanger van broertje en voorlopig dus een echte jongensmama. Dat ik geen dochter heb maakt dat ik de hele ‘twinning-is-winning’-hype toch een beetje aan me voorbij moet laten gaan. Ik ben heel ruimdenkend hoor, begrijp me niet verkeerd, maar ik laat de jurkjes voor Morris toch echt links liggen. Ik vind het wél heel leuk om onze outfitjes enigszins te matchen. Zo komt het maar zelden voor dat Morris in ’t kanariegeel loopt en ik in pimpelpaars; over het algemeen stem ik dat toch echt wel ’n beetje op elkaar af.Ik ben een hakkenmeisje; dat is een beetje uit de nood geboren omdat ik nou niet bepaald vooraan heb gestaan toen de centimeters lengte werden uitgedeeld. Toch merk ik dat dat een beetje veranderd is sinds ik moeder ben, en al helemaal sinds mijn tweede zwangerschap zich aandiende. Een dikke buik en een rondrennende dreumes zijn niet altijd per definitie perfecte omstandigheden voor een paar pumps, dus de afgelopen maanden heb ik mijn oh zo geliefde hakken vaak afgewisseld met een paar fijne sneakers. Kunnen we toch nog een beetje twinnen, Morris en ik, want juist die sneakers komen vaak in geweldige uniseks varianten, die voor zowel mama en papa als kind kunnen! De PUMA Suède’s zijn onze nieuwste matching exemplaren en ze vallen in de smaak. Voor Morris i-de-aal omdat ze niet zo besmettelijk zijn als lichte schoentjes én dichtgaan met klittenband! In het kader van ‘gemak dient de mens’ dus een heel fijne. Ik combineer ze voor hem het liefst met een skinny spijkerbroekje met polo om het toch een beetje preppy te maken – daar houd ik van – of met een gave sweater als we een dag voor wat stoerder gaan. Hoewel ik zelf altijd dacht dat sneakers onder een jurkje een no-go waren, is dat juist precies wat ik op het moment heel graag draag. Vrouwelijk, maar toch heel comfortabel: de perfecte combinatie!Wil je meer inspiratie opdoen? Volg Michelle dan op Instagram, ze post onder de volgende naam: @michelle_bollen veel leuke afbeeldingen van onder andere haar super lieve kindjes!! Of denk je 'hé ik wil ook graag een schoenenmatch met mijn kleintje', bekijk dan HIER onze leuke PUMA'S!

Deze blog is geschreven tijdens de kids campagne: READY TO TAKE OVER (4 september 2017). De prijzen vermeld op onze website zijn leidend.

Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!