FAVOURITE BRAND: MUYTERS

maandag, 04 september 2017


Loop je er ook elk jaar weer tegen aan? Je blijft maar nieuwe schoenen aanschaffen voor de kleintjes, heb je eindelijk de perfecte schoenen uitgekozen groeien hun voetjes weer. Of zijn de schoentjes weer helemaal kapot gelopen door het over de grond schuren en het buitenspelen. Je hebt er een dagtaak aan om de kinderen op goede schoenen te laten lopen. Goede schoenen zijn voor de kleintjes ook erg belangrijk! De groei van de voeten wordt mede bepaald door de schoenen waar een kind op loopt. Oftewel, welke schoenen zijn nou juist voor jouw kinderen?

Je hebt het vast wel eens gehad, je stond in de winkel met de kleine meid en zij wil nou net die glitterende schoenen die voor jou gevoel zijn gemaakt van plastic. Jij wil juist die comfortabele leren schoenen... maarja die heeft geen glitters. Of de kleine man wil die stoere sneakers met felle kleuren, maar die heeft helemaal geen stevige pasvorm. Wie wint dat gevecht? Nou wil je het echt weten... Ons winkelpersoneel zegt voor de volle 100%: DE KIDS!Bij Ziengs verkopen we het merk Muyters. Muyters biedt voor de ouder en voor het kind een juiste tussenweg. Muyters heeft namelijk een grote collectie aan jongens- en meidenschoenen, allemaal van leer! Muyters staat voor kwaliteit, maar ook voor een breed aanbod. Voor jongens en meiden ieder wat wils. Oftewel, geen gevecht meer over de juiste schoenen.

De kleine prinses kan gaan voor een kleurrijke sneaker of een stoer cowboylaarsje. Wil ze het toch allemaal nog iets meisjesachtiger, dan heeft Muyters veel glitter, hartjes of sterren details op de schoenen. Voor de kleine man heeft Muyters ook genoeg: sneakers met felle kleuren of juist een stoere veterboot voor de winter. Schoenen met veters, maar ook erg handig met klittenband.

In de winkel en online vind je het grote aanbod aan Muyters schoenen. De Muyters schoenen zijn verkrijgbaar van maat 20 t/m 40.

Deze blog is geschreven tijdens de kids campagne: READY TO TAKE OVER (4 september 2017). De prijzen vermeld op onze website zijn leidend.


Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!