EEN DAG IN DE 'SCHOENEN' VAN 'S WERELDS BEROEMDSTE DJ'S!

maandag, 04 september 2017

De muziek gaat harder en harder, rondspringend met zijn koptelefoon op vermaakt hij zijn publiek met zijn lievelingsmuziek. “Pap? Coole muziek hè!” De huiskamer is zijn club, en met youtube is hij de DJ van de avond. Helemaal in zijn element draait hij zijn plaatjes: ‘De coolste DJ’. “Mam, ik ben bijna een echte DJ hè?” De kleine boys van nu zijn helemaal gek van de Nederlandse DJ’s Martin Garrix en Hardwell. Zo willen zij ook worden later, muziek maken en rondreizen over de hele wereld.

Als DJ draag je natuurlijk de stoerste schoenen. Maar welke schoenen draagt Martin Garrix of Hardwell? Sneakers, sneakers en nog eens sneakers; ze hebben er nooit genoeg. Ook jouw stoere jongen draagt het liefst sneakers. Maar naast het zijn van de Coolste DJ van de huiskamer wordt er ook de hele dag buiten gespeeld en op het schoolplein gevoetbald. Goede schoenen zijn hierbij heel belangrijk. Onze jongens schuren over de grond, rennen overal op en af en denken er zeker niet over na dat hun schoenen netjes moeten blijven. Het enige wat ze belangrijk vinden is dat ze net zulke stoere schoenen aan hebben als hun klasgenootjes.


1. Vans klittenbandschoenen, http://www.ziengs.nl/vans-klittenbandschoen_zwart_16356.html
2. Timberland veterboots, http://www.ziengs.nl/timberland-veterbootie_zwart_16357.html
3. Muyters klittenbandschoenen, http://www.ziengs.nl/muyters-klittenbandschoen_blauw_16135.html
4. Braqeez veterboots, http://www.ziengs.nl/braqeez-veterbootie_zwart_16474.html

Hardwell en Martin Garrix vinden schoenen superbelangrijk bij hun outfit. Dit maakt de outfit af. Een stoere spijkerbroek met een cool T-shirt of een sweater met de perfecte sneakers. Voor de jongens van nu is het natuurlijk ook belangrijk dat de sneakers gemakkelijk aan en uit kunnen, veters strikken kost tijd en in die tijd hadden ze al lekker kunnen voetballen. Ziengs heeft voor de snelle jongens stoere klittenband schoenen van Muyters en Vans. Wil de kleine man toch liever sneakers met veters aan, dan hebben we deze natuurlijk ook! Wat later in het seizoen is het natuurlijk tijd voor de stoere boots, hier heeft Ziengs ook een groot aanbod voor. Zoals se stoere zwarte Timberland boots bijvoorbeeld.


Of de kleine boys nou DJ's, profvoetballers of politiemannen willen worden het belangrijkste is dat ze op hun stoere schoenen kattenkwaad kunnen uithalen. Ziengs heeft een brede collectie met jongensschoenen in verschillende maten. De jongens collectie loopt van maat 22 t/m 40. Van leren schoenen tot en met stoere sneakers, voor iedere jongen wat wils!

Deze blog is geschreven tijdens de kids campagne: READY TO TAKE OVER (4 september 2017). De prijzen vermeld op onze website zijn leidend.


Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!