MET DE SCHOENEN VAN ZIENGS IN DE STIJL VAN DE SUPER CELEBS

maandag, 04 september 2017

Wakker worden met de opmerking: “mam, moet ik nu al uit bed?” Eenmaal uit bed is ze er natuurlijk helemaal klaar voor. De eerste schooldag begint en wat is er nou belangrijker dan er op de eerste schooldag perfect uitzien. De kleine prinses is de afgelopen vakantie druk geweest met buitenspelen en zwemmen. Maar vroeg in de ochtend en ook ’s avonds werd de tablet er toch nog even bij gepakt om een vlog te kijken. Of moest de televisie nog een aan. Daar komen de leukste super celebs voorbij, zo wil jouw dochtertje er ook graag uitzien oh en mama moet hier natuurlijk ook even naar kijken! “Dit zijn de kleren die ik wil MAMA!", "MAMA? Mag ik ook een keer mascara op?”, nog veel meer vragen die de kleine meid nu al heeft. Wat gaat de tijd toch snel! Maarja ze willen er toch echt op lijken. Ariana Grande en Miley Cyrus zijn DE voorbeelden voor onze meiden! De hakken die zij dragen mogen onze girls nog niet aan naar school. Maar wij hebben de perfecte girly schoenen die deze super celebs toen zij klein waren ook zouden dragen.

Ariana Grande haar eerste schooldag ging net zoals die van jouw kleine meid. Opstaan en kijkend naar haar kledingkast wat ze deze dag aan moest. Het moest perfect zijn en wat maakt je outfit nou meer af dan een paar hippe schoenen? Zo girly girly als Ariana is gaat ze vast voor onze leuke laarsjes. Een stoere spijkerbroek met leuke cowboylaarsjes van Muyters met glitter sterren? Of trekt ze toch een leuk rokje aan met de kleurrijke laarsjes van Shoesme? Genoeg keus!

Miley Cyrus houdt meer van een stoere outfit. Maar deze stoere dame wil er ook wel een beetje girly uitzien. Ook sneakers passen onder een meidenoutfit! Stoere schoenen met een gekleurd jurkje en een leuke maillot met sterren. Bij de sneakers draait alles om de details. Een klein glitter-detail of een leuk hartje of sterretje op de schoen maakt het helemaal af. Met een bijpassend haarelastiekje of armbandje in dezelfde kleur is de kleine dame klaar voor school.

De nieuwe collectie voor onze meiden is erg breed! Laarsjes, sneakers, veterschoenen en bikerboots, Ziengs heeft het allemaal! De meiden collectie loopt van maat 22 t/m 40. Vind ons grote aanbod in een van onze 77 winkels of online.

Deze blog is geschreven tijdens de kids campagne: READY TO TAKE OVER (4 september 2017). De prijzen vermeld op onze website zijn leidend.


Terug naar overzicht

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Volg ons op Social Media
voor het laatste nieuws en de leukste acties!